Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
605 (kliknijcie proszę na zdjęcie)
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
605 (kliknijcie proszę na zdjęcie)
Ostatnia (605) IMO kapitalna... Kurczę, już przestaję potrafić inaczej komentować Twoje zdjęcia niż "świetna, kapitalna, rewelacja"...
Każde z tych zdjęć przekazuje jakąś historię, pozwala podglądnąć chwilę, która upływa zanim się obejrzymy.
Uwielbiam tak wychwycone sytuacje jak na zdjęciu 601. To jest ledwie jedna, może dwie takie chwile, kiedy to widać, w dodatku z tej jednej perspektywy. A sfotografować taką chwilę i potem ją tak zaprezentować, to już jest mistrzostwo.
Podoba mi się też dwójka dzieci, tym bardziej, że efekt osiągnięty tylko jedną lampą błyskową i dobrą obróbką (wyraziste oczy na tle miękkich postaci).
Chętnie zaglądam do tego wątku, mniej lub bardziej regularnie gdy pozwala czas i nadrabiam wtedy zaległości w (p)oglądaniu. To jest jak dobra lektura, a mile łechce nie tylko szare komórki.
Bardzo dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
606
bardzo uczuciowa & sexy9/10
to zona ?
Nie.Zamieszczone przez zyziza
Cuś jakby przesadziłes z ziarnem.
Bidula wygląda, jakby miała gęsia skórke![]()
Fajny kadr, intryguje :).
Też mnie to ziarno trochę razi. Ponadto przeszkadza mi ułożenie prawej dłoni: no albo dłoń zasłania, albo nie, a nie tak pół na pół...Podoba mi się za to kwadrat i niekonwencjonalny kadr.
Pzdr
To symulacja HLki forsowanej na 3200 ASA.![]()