Pieski czadowe ;D
Pieski czadowe ;D
Trzy godzinki. Ale przyniosłem do chałupy jeszcze kilka spoko zdjęć.Zamieszczone przez Oleryk
Nie każ na nie czekać zbyt długo
Bardzo, ale to bardzo lubie oglądac Twoje fotografie.
Dlatego, że są świetne ale i też dlatego, że nigdy nie potrafiłem robić zdjęć "ulicy" jako takich.
Ja w ogóle nie potrafię fotografować ludzi. Nie potrafię zrobić tego tak, żeby byli do siebie podobni, żeby oddać na zdjęciu ich charakter czy cechy i pozy tylko im właściwe![]()
Ja lubię te zdjęcia, bo opowiadają zwykłe historie.
Chyba każdy z nas ma coś z podglądacza![]()
no bo taka jestZamieszczone przez Rafał Czarny
pierwsze otwarcie, pierwsza fotka - co ten jamnik tam ma ? za chwilę drugie zdjęcie i wszystko jasne![]()
ALE
wpatrując się dłużej wychodzą szczegóły, które są genialne! reakcja kobiety, spojrzenie pieska ... opisać tą akcję w dwóch odsłonach to mistrzostwoszkoda trochę, że ostrość poszła na drugi plan, ale to nie problem
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota (kliknijcie proszę na obrazek):
604
Znasz może bloga Tokyo by Night?
Tam jest cały cykl autoportretów zrobionych w podobny sposób. Miasto daje duże możliwości![]()
Nie znam. Zdaje sobie sprawę, że nie odkryłem Ameryki takim zdjęciemZamieszczone przez -M
.
Nie to miałem na myśliale skoro już o tym mowa... często wpada się na pomysł nawet nie widząc wcześniej podobnych zdjęć. To moim zdaniem nie jest istotne.
Lubię takie miejskie zabawy.
602,603 -![]()
604 - bo w tym Krakoffie to wszystko takie pokrecone![]()