594 jest doskonałe![]()
594 jest doskonałe![]()
Wszystkie trzy są "najbardziej okej"![]()
dokładnieZamieszczone przez Oleryk
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jezu, Chłopie, ale masz co focić, zazdroszczę. U mnie czarna kotka co nijak nie poddaje się pod AF, bo kontrastu nie łapie. A tak serio - psiak w śniegu i ostatnia "psio -córkowa" rewelacja. Podpowiedz jak lampką odbijałeś.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Wszystkie 3 mi się podobają, lecz gdybym miał wybierać to 592.
Rafał,
Wszystkie są ładnie ujete, czujnie strzelone, córka pięknie pozuje - urodzona modelka, a psiak jest uroczo niezdarny i ufny. Piękna seria portretów podwójnych, na których pokazana jest przyjaźń człowieka i zwierzęcia - w trzech odsłonach.
Jeśli chodzi o formalną prezentację, to jedynka jest naj, najcieplejsza, widać czułość i dominację właścicielki, dwójka jest filuterna, na trzeciej piesek jest nieco znużony.
Pzdr, TJ
Rafał, na ulicę590 jest kapitalne, praktycznie idealny kadr. Prawie jak Koudelka
Reszta jakoś mnie nie ruszyła, nie zatrzymują tak jak 590. Łał, nadal jestem pod wrażeniem tej kompozycji. Moim zdaniem to jedno z Twoich najlepszych zdjęć w ostanim czasie.
Pzdr
Goły flesz wycelowany w skośny, biały sufit z lewej strony. Tło - ściana w pokoju.Zamieszczone przez Piotr Grześ
Edit: Napisałem, że odbite od skosu z prawej, a odbite z lewej strony. Sorki.
cała seria z córka i pieskiem jest bardzo udana, oboje świetnie się prezentują na zdjęciach a i przygotowania w postaci jednakowych stroi tez nie pozostają bez wpływu na odbiór. Wybrać jest mi łatwiej bo jestem obcy i zdecydowanie stawiam na pierwsze pomimo, że pozostała dwójka też ma wiele zalet i jest urocza w odbiorze. Pozdrawiam.
wszystkie piekne, mi sie najbardziej pierwsze podoba![]()