To kompromisowy wybór. IMHO lepiej wrzucić mniejszą fotę, niż większą, którą trzeba przewijać. Ja bardzo nie lubię oglądać zdjęć po kawałku.Zamieszczone przez suchar
Ciekaw jestem, czy tylko ja tak mam.
To kompromisowy wybór. IMHO lepiej wrzucić mniejszą fotę, niż większą, którą trzeba przewijać. Ja bardzo nie lubię oglądać zdjęć po kawałku.Zamieszczone przez suchar
Ciekaw jestem, czy tylko ja tak mam.
Ja też nie zawsze lubię musieć przewijać. U mnie na monitorze w każdym razie fotki w takich rozmiarach ogląda się bez przewijania, a po prostu czasem dochodzę do wniosku, że pokazywanie fotki w mniejszym rozmiarze nie ma sensu, bo nic na niej nie widać (a na pewno nie widać tego, co chciałbym, by widoczne było).
najlepiej to zrobić wystawę w realnym świecie z powiększeniami minimum 30x45 , to się wtedy dobrze ogląda![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Zamieszczone przez willow32
Oczywiście, to w swoim czasie
![]()
Dziękuję za komentarze. Nawet się nie spostrzegłem, kiedy minęło 2 kilo postów w moim wątku. Kolejna fota (kliknijcie proszę na fotę, bo automat do zmniejszania to porażka. RADOSŁAWIE!!! WYPIERDZIEL DALEKO TEN MYKENS).:
589
RispektTa druga część foty zasługuje na tytuł "Up side down"
Bezapelacyjnie - niezła fota na 5+
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Swietne![]()
587- świetnie uchwycony moment dający wiele podwaliny do wielowątkowych rozważań,
589- szczególnie prawa strona jest jakby wiodącym tematem, że świat od spodu bywa ciekawszy i aby zaspokoić ciekawość warto robić nawet takie wygibasy jak na prawej stronie zdjęcia. To tak żartem, ponownie świetnie wychwycony moment i świetnie wykonany. Pozdrawiam.
Brakuje mi 588 ale przy okazji trafiłem na 586- wiele ciepła zawarłeś w tym kadrze.
Rafał , naprawdę świetne zdjęcia,kapitalnie uchwycone. W drugiej części to chyba / podglądacz/.![]()
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
Młody niby wygiby uskutecznia, a tak naprawdę luka pod spódnice kobitkom.Zamieszczone przez leodan
Leodan, nie zwróciłem na to uwagi.
![]()