Rafał ! Korzeniami na dół![]()
Rafał ! Korzeniami na dół![]()
Taki kawał był przed laty o zomowcach, jak sadzili drzewka. Zielonym do góry.Zamieszczone przez paszczol
![]()
582- świetny klimat para na ławce, drzewo, budynek i przestrzeń placu a to wszystko pokryte subtelną maską nadającą tego ciepłego oddziaływania,
583- finezja lekkości bytu. Świetne. Pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
584
Świetny portret dziewczynki i jej ulubieńca. Słodki
Rafał, to córka? Coś w rysach przypomina mi Twój avatar. Oczywiście bez brody![]()
Córka Maja. Jeszcze się tym różnimy, że ja mam zęby z przodu.Zamieszczone przez Woytec60
![]()
Wierzę Ci na słowo bo na avatarku nie widać![]()
Rafał, łatwo to zmienić, kwestia tylko wyjścia nocą na focenie albo jakieś nierówne schody lub agresywny chodnikZamieszczone przez Rafał Czarny
A ja w dalszym ciągu latam od początku do końca Twojej galerii i z powrotem, nie wychodząc z mniejszego lub większego zachwytu![]()
Sebastian_T
widoczne zadowolenie córki i spokój pieska pomimo takiej ekwilibrystki tak więc mają do siebie pełne zaufanie i to jest wspaniale przedstawione na zdjęciu bardzo zresztą udanym. Pozdrawiam.
hm... ja tam do starych bab nic nie mam, wprost przeciwnie...Zamieszczone przez Rafał Czarny
ale oly-koledzy to juz pewnie ekhem...
Gwoli ścisłości - nie uważam, że Rafałowi NIE WYCHODZĄ gołe baby, chodzi mi o to, ze bardzo go wyczerpują artystycznie, spalają, wypalają... :P (jak to baby)