Strona 191 z 759 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241291691 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.901 do 1.910 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    566
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ernesth
    Mieszka w
    Krynica-Zdrój
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    nie wiem czy mi sie wydaje czy nie ale chyba deczko ostrość uciekła a szkoda bo złapane fachowo.. i ta minka
    Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl

pozdrawiam Wojtek

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    561 - czarujący ciepłem i uczuciem dziecięcy portrecik, 562- inteligent a zapomniał założyć serwetę na okruszki aż twarze z plakatu się ożywiły, 563 - slepa miłośc a co zostanie po zdjęciu okularów a poza tym jak tak bez popatrzenia w oczy, 564 - rodzinny portrecik z którego wynika, ze córeczka jest trudniejsza do opanowania i ma większy temperament, 565 - pomimo, że w wózku piesek nie wygląda na zadowolonego, 566 też rodzinny lecz nie wiem czym zainteresowałeś córeczkę, że z ciekawością spojrzała w obiektyw, synek ma na obu wielką ciekawość w oczach i jakby chęć dokładniejszego poznania. Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar szklarz
    Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Piesek przestraszony... dzieci przestraszone... musisz strasznie wygladac, fajne i ciekawe fotki.
    Pozdrawiam
    Adam Gandziarowski

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szklarz
    Piesek przestraszony... dzieci przestraszone... musisz strasznie wygladac
    Wyglądam jak przez okno.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar VonGregorius
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Fotki ładniusie ale Rafale, gdzie street? plis. Muszę mieć się od kogo uczyć.
    Pozdrawiam
    Grzesiek
    Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
    www.grzegorzkorab.pl

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,

Nie mogę nie pochwalić podwójnego portretu dzicięcego. Wykorzystujesz swoje niezłe doświadczenie reporterskie w jak najbardziej godnym polecenia celu - fotografowanie najbliższych - wykonujesz, to co milony pstrykaczy na świecie, ale robisz to, jak ułamek promila promila z tych miionów, wiedząc w którym miejscu stanąć i kiedy nacisnąć spust, aby fotka niosła przekaz nie tylko o Twoich dzieciach, ale o dzieciach w ogóle i była oryginalna, przez Ciebie "wymyślona". Portrety w akcji, to dla Ciebie owocna dziedzina.

Ileż emocji, radosnegpo napięcia jest w tych twarzyczkach, ile interakcji siostrzano-braterskiej, ile ufności, ciekawości.
    Tło zbyt krzyczące, ale moim zdaniem to zupełny drobiazg na portretach dziecięcych.

Pzdr, TJ

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję bardzo za komentarze.

Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    Tło zbyt krzyczące, ale moim zdaniem to zupełny drobiazg na portretach dziecięcych.
    Tło to malunki naścienne w pokoju bałaganiarzy, czyli moich bachorzyków. Własnoręcznie, pracowicie przeze mnie naniesione.

Ostatnio nie mam czasu na rajdowanie po mieście. Pochłonęła mnie nowa (a właściwie stara, ale odgrzana) pasja - prawdziwe BW, Olympus OM-1, porządny film Ilforda (albo Kodaka), koreks, wywoływacze, utrwalacze itd.

Czytam biadolenie o E3 nienerwowo potrząsając koreksem i myślę sobie: "ludziska chyba powariowali".

Tymczasem kolejna fota:

567
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Rafał, nigdy nie skomentowałem jeszcze żadnego zdjęcia. Czuję wewnętrzny opór przed publicznym ocenianiem innych. Niemniej, zaglądając do Twojej galerii jeszcze nie zdarzyło się, żeby któreś zdjęcie mnie rozczarowało.
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze. Kolejna fota uliczna (kliknijcie proszę na zdjęcie):

568
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów