Zaślepkę zgubiłem - wizjer mam zaklejony gumą do żucia. Dka, znajdziesz chwilę na przeróbkę którejś z tych cz-b fot?Zamieszczone przez dka
Zaślepkę zgubiłem - wizjer mam zaklejony gumą do żucia. Dka, znajdziesz chwilę na przeróbkę którejś z tych cz-b fot?Zamieszczone przez dka
tak se pomyslalem, ze fajnie by bylo, ale przypomnialem sobie, ze sam mam do tylu czasowo pare spraw (znowu naobiecywalem ludziom). jednak temat kusi i kto wie. jak cos to tak.
jak teraz sobie dowloadowalem zdjecia mysle ze czepiajac sie kontrastow, zauwazam pogrzebanego pikusia jeszcze w glebi ostrosci.. za duzo miasta widze. chyba.
zabralem se pare twoich, rafal, zdjec. odpalilem w domu, poruszalem troche suwakami, ale doszedlem do wniosku ze nie moge grzebac przy czy czyichs zdjeciach. mialem napady: a jak gosc sie przyczepi, ze: "sztruksu na spodniach nie widac, a to wlasnie kwintesencja!", albo "przepalona szyba w tle! nie no, calkiem nie tak.."
powiedzialem sobie - pierdziele![]()
pierwsze super kwadratowe.
czemu nie lubisz ramek??
Rafale - 188 całkiem spoko, ładnie uchwycone szczegóły ubioru.
W 189 podoba mi się zostawienie złotej róży - całkiem przyjemnie zwraca na siebie uwagę.
190? Hmm .. jakoś mi nie leży - nie wiem co jest nie tak, ale nie przekonuje mnie.
Dzienx Panowie.Zamieszczone przez dka
Zdjęcia z ramkami, są jak Klan bez Rysia.
To może tak?Zamieszczone przez RobertW3D
190a
Już lepiej, ale mimo wszystko to jeszcze nie to, może jakbyś przed nim ukląkł i zrobił zdjęcie od dołu, to było by ciekawsze. Ale i tak nie jest źleZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
posty dot. sposobu prezentacji zdjec na forum wydzielilem tutaj - https://forum.olympusclub.pl/forum13...jec-vt7976.htm
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać