558- świetnie uchwycone i ta mina dziewczyny fajna.
558- świetnie uchwycone i ta mina dziewczyny fajna.
555 według mnie konisko wskazuje Ci głową Rafale abyś fotografował kierowcę a nie silnik choć z Twoim komentarzem też fajna fota, 556 dzieciaki są zawsze bardzo fotogeniczne w swojej dziecinnej beztrosce, 557 jak wynika ze zdjęcia zakonnice to też ludzie ze swoimi naturalnymi minami i gestami najcześciej skrywanymi pod nobliwą powłoką, 558 jako fotografia podoba mi sie najbardziej za względu na temat jak i porządną technikę jego wykonania. Pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze.
Psiaki do wzięcia.
Cena za sztukę - 1zł.
Dwa pieski - 2zł. - trzeciego dokładam gratis.
Cena całego koszyka - 5 zł./10szt. (cena bez vatu i bez koszyka).
Psiaki dokładnie odpchlone.
Są chętni?
559
Rafal, czy one pochodza z nowego miotu, czy caly czas sprzedajesz te sprzed kilkunastu tygodni, jezeli nie miesiecy. Przypominam sobie wspaniale Twoje zdjecie multum psiakow w budzie. To te same?
Gdybym blizej mieszkal, to bym Ci jednego podebral, bez koszyczka.
pozdrawiam,
excel
PS. Fotka super! Pomysl jeszcze lepszy. Mozesz komus dac na urodziny zamiast koszyka kwiatow.
Excel, pieski z tegorocznego miotu. Mają dwa tygodnie i cztery dni. Siedem dziewczyn i trzy chłopaki.Zamieszczone przez excel
Coś rzadko się pojawiasz na forum. Szkoda.
Rafale, pieski sa sliczne. Mialem nadzieje, ze i moja psina po randce z "chlopcem" wroci wzbogacona, a tu nic. Pewnie sie zabezpieczyla.
Dzialania pewnych osob mnie zniechecaja. Ale to tak, jak w polityce.Zamieszczone przez Rafał Czarny
pozdrawiam,
excel
Dziękuję za komentarze.
560
558 - dziewczyna z koniem - świetny kadr, super światło, fajna modelka a w zasadzie modele...
560 - nietypowa perspektywa, ruch na rękach pasuje do tej sytuacji, również się podoba...
Zdjęcie psiaków fajne, extra pomysł z koszykiem. Ostatni portret ( chyba Twojej pociechy ) raczej średni, moim zdaniem bez rewelacji ( piszę jakie mam odczucia na tle innych Twoich zdjęć ).