Zdjęcia zawsze z akcentowanym tematem, dynamicze kadry - zarówno w tym wątku i Twojej galerii...
To ostanie skojarzyło mi się z protestem przeciwko uzywaniu foliowych reklamówek...
Zdjęcia zawsze z akcentowanym tematem, dynamicze kadry - zarówno w tym wątku i Twojej galerii...
To ostanie skojarzyło mi się z protestem przeciwko uzywaniu foliowych reklamówek...
Fajny ten kukluxklan w wersji recycling. Nie często zdażają sie takie ciekawe kadry.
Pewnie to pierwsze.Zamieszczone przez kowal73
Bardzo fajne zdjęcie.
Fajna impreza Ci sie trafila do fotografowaniaZdjecie mi sie podoba
Masz moze wiecej z tej akcji?
Pzdr
Mam, ale nie pokażę, bo uczę się trudnej sztuki nie pokazywania zdjęć.Zamieszczone przez suchar
Wrzucam tylko jedno dziennie i nie chcę złamać danej sobie obietnicy. Za dużo zdjęć wrzuciłem do swojego wątku - myślę, że przynajmniej połowa nie powinna była zostać pokazana.
Pozdrawiam
R.
Szkoda , bo Twoje zdjęcia mają w sobie to coś , co Inny i mnie brakuje.
Daję mniej zdjęć, ale wydaje mi się, że są nieco lepsze niż kiedy wrzucałem stadami.Zamieszczone przez leodan
Dawkuj dawkuj - jesteś jak Gastrofaza w Antyradiu. Z niecierpliwością czekam, co będzie następne i czy będzie "smakowite".
Pozdrówka zza czeskiej miedzy.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Bardzo dziękuję za komentarze. Kolejne zdjęcie:
554
Pozdrawiam
Rafał, 554 jest wstrząsające. Niby widzimy to na co dzień, spotykamy się z takimi osobami każdego dnia, ale utrwalenie ich w kadrze daje możliwość wyzwolenia z siebie większych pokładów empatii. Znakomita praca, postać kobiety świetnie skomponowana z siedzącym w tle, niewzruszonym manekinem. Jestem pod wielkim wrażeniem. Masz kapitalne oko i czujny zmysł fotograficzny.