Dolączam się, wszystkie fajne ale 545 znakomite.
Świetnie skadrowane. Wzrok wędruje mi od dziewczyny na plakacie, przez reklamę do babci, z powrotem, w odbicia, na różaniec...
Treści w tym zdjęciu tyle, że strczyłoby na mały reportaż.
Dolączam się, wszystkie fajne ale 545 znakomite.
Świetnie skadrowane. Wzrok wędruje mi od dziewczyny na plakacie, przez reklamę do babci, z powrotem, w odbicia, na różaniec...
Treści w tym zdjęciu tyle, że strczyłoby na mały reportaż.
545 bardzo dobre, czytelne w wymowie, nie trzeba dorabiać ideologi, wiadomo o co chodzi.
Jedno z bardziej udanych, jezeli nie było "pozowane" to po prostu masz rewelacyjne oko.
545 - kompozycja jest wręcz genialnaPozostałe - spoczko
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
To ja ja sie dołączę do ogólnych zachytów nad 545 - baaardzo dobre.
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Bardzo dziękuję za komentarze. Kolejne zdjęcie.
- Kaziu! Mówił ci już ktoś, że jesteś podobna do tego aktora Bogusława Lindy?
- Bez przerwy to słyszę...
548
545 wspaniale ujęte i bardzo wymowne w swoim przekazie nie pozwala się po nim prześliznąć trzeba zatrzymać się na dłużej, 546 radosne i bardzo przyjemne w odbiorze, 547 nie przekonuje wiec pomijam, 548 aż mi sie japa rozwarła w uśmiechu i niech tak zostanie. Pozdrawiam.
A ja tam chyba konserwa jestem, bo wolałabym 545 bez tego krzywego horyzontu (bo samo zdjecie - mniodzio)![]()
A zakonnice świetne, też gęba mi się śmiejemam trochę inną koncepcję: - "Piwo jest podobno bardzo zdrowe, ma szereg witamin, zwłaszcza z grupy B, ponadto chmiel ma właściwości antyutleniające"
Radosne są te zakonnice, zdjęcie wywoluje pozytywne emocje.
Tekst sobie można podłozyć wedle uznania![]()
Rafał miałeś sporo szczęścia,że tylko 2 tygodnie bez netu. Pracowałem kiedyś w pomocy technicznej neostrady i niektóre przypadki były takie, że chyba bym oszalał gdyby mnie się przytrafiły. Jeżeli chodzi o zdjęcia to 545 jak dla mnie wyszło najlepiej.Jest w tym zdjęciu coś mocnego co zapada w pamięć, nie bardzo wiem jak to opisać. Chciałbym tak umieć.
Dziękuję za komentarze. Kolejne zdjęcie:
549