Nie próbowałem. Nie lubię łączenia na jednej focie BW i koloru. Albo rybki...Zamieszczone przez RobertW3D
.
Nie próbowałem. Nie lubię łączenia na jednej focie BW i koloru. Albo rybki...Zamieszczone przez RobertW3D
.
Kolejna fota:
532
531. odebrałam inaczej niz Robert. Nie kontrast jeno właśnie podobieństwo, takie wicie rozumicie przesłanie "Każdy z nas ma w sobie Brosnana".
A ta ostatnia, fajna ale lepszy byłby efekt, gdyby to dwie kobitki się całowały, byłeś blisko ale zarost u kolesia psuje ten efekt.
P.S. Nie żebym osobiście coś teges, po prostu mi pasuje ta opcja w tym zdjęciu![]()
Aga, dobrze że nie napisałaś, że chciałabyś zobaczyć dwóch całujących się facetówZamieszczone przez agapiet
. Nie, żebym miał z tym problem.
Lubię focić całujące się pary. Można podejść bardzo blisko i tak nie zauważą, że są w obiektywie.
532 świetne, wywal tylko, tą ucięą dziewczynę z rogu ;p
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Racja, podpisuje sie pod tymZamieszczone przez grizz
![]()
Dziewczynę zostawiłem w ramach walki z perfekcjonizmemZamieszczone przez grizz
.
dawno mje tu nie bylo, znaczy nie pisalem z racji nie zapychania serwera, ale subskrybuje ten temat i obczajam na biezaco. musze jednak zapchac serwer westchnieciem nad super obrazkiem o calowaniu. oni zatrzymani w namietnosci a wokol wiruje swiat - promieniscie rozchodza sie linie budynkow, linie barasoli i koski na ziemi. bardzo ladnie, ze bez ziarna. łał!
polowania na przechodniow w okolicy plakatow i wystaw sklepowych takze udane.
mam podobne odczucia co agapiet z tym brosmanem.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
533
podobna fota juz byla. ta kojarzy sie z johnym bravo z twojego starego avatara.
wchodze w faze zycia, ze szum zaczyna mi przeszkadzac, szczegolnie na takim malym obrazeczku