No i ciągnie wilka do lasu. kilka fajnych nagich panienek i wracasz do street. zdjęcie mi sie podoba. fajnie grasz kontrastami.
No i ciągnie wilka do lasu. kilka fajnych nagich panienek i wracasz do street. zdjęcie mi sie podoba. fajnie grasz kontrastami.
Goła baba to raczej epizod w moim foceniu. Street zawsze mnie jarał i to się pewnie nigdy nie zmieni. Tymczasem kolejna fota:Zamieszczone przez rrrradek
508
O ranyyy, świetna ta druga połowa ostatniej foty. Myślę że zasługuje na samodzielny kadr. Jak "Krzyk" Muncha![]()
Kolejna fota nosi przydługawy tytuł: "Krycha, popatrz jaki piękny zachód słońca..."
509
Świetne.. podobają mi się bardzo te zdjęcia z gabinetu luster. To ostatnie też super, tylko trochę nie wyszła obróbka HDR - popracuj i wtedy pokaż - bo ujęcie, temat - wszystko świetne. Może mogłoby byc ciut więcej przestrzeni w kadrze.
Podobały mi się też Twoje próby aktów, choć nie wszystkie - wolę akty niebanalne, nieoczywiste, tajemnicze, , w których nie wszystko widać - kształty malowane światłem, wyłanaijąe się z cienia itd.. Albo gra kształtów, form - W galerii publicznej jest taka seria - w czarni i bieli i kadrowane w kwadrat - pewnie kojarzysz.. dla mnie to właśnie jest akt. Podoba mi sie 505. Jest bardzo dobra.
Ale zdecydowanie kojarzysz mi się z street foto. Świetnie patrzysz, zauważasz, powiązujesz.. Twoje foty stoją na wysokim poziomie, uwaqżam Cię za jednego z lepszych fotografów na forum. Może to wynika z tego, że robisz takie foty jakie cenię najbardziej? W każdym razie podoba mi się bardzo to co robisz.
Teraz mam jeszcze takie pytanie natury technicznej - jak, czym, konwertujesz do B&W? Byłbym wdzięczny za takie info..
Aha - i zapraszam Cię na moją stronę (link w podpisie) - zerknij na reportaż, szczególnie może na 'czarno-białą szarość' - jestem ciekaw co myślisz o tym..
Pozdrawiam, Przemek
Przemek, foty BW robię w PSie. Wyczytałem w książce Scotta Kelbyego "Fotografia cyfrowa" prosty i fajny sposób konwersji. Ale opisywać nie będę, bo aż tak proste to to nie jest.Odsyłam do tej książki, bo jest IMHO dobra.
Kolejna fota:
510
Dwa zdjecia z gabinetu krzywych luster swietne! Bardzo podoba mi sie obrobka jak i kadry. 510 juz mniej, troche brak mu charakteru moim zdaniem.
Dziękju za komenty. Kolejna fota:
- Weź mię tego aparata, bo ci zara zap..lę w tego kudłatego ryja!!
- Kaziu, ostygnij! Toż Olkiem koleś foci..
511
ahaha Olympus Ruless![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Jeszcze jedna:
512