Fota jak z kalendarza wiszącego w warsztacie mechanicznym, gdzie naprawiam auto.Zamieszczone przez rrrradek
Ja jednak wolę BW.
Fota jak z kalendarza wiszącego w warsztacie mechanicznym, gdzie naprawiam auto.Zamieszczone przez rrrradek
Ja jednak wolę BW.
zdaje sie, ze malo korzystnie Pania ustawiles, malo ktora by chciala pokazac 'grube' udo i 'wydety' brzuch. Skala tez za blisko i rozprasza. Fota nie 'jara' mnie, ze tak powiem![]()
Jesteś tak mocno krytyczny, żem strasznie ciekaw Twoich fot. Jakoś sobie nie przypominam...Zamieszczone przez Peniek242
powiem szczerze, że to udo ani trochę nie wydaje mi się za grube. wydęty brzuch nie oznacza gruby a więc nie jest niekorzystny. a fota i tak ładna
no jak Cie miesiacami nie bylo to plodzilem.... ale nikt nie komentowal niestety, wiec nie wrzucam. Poza tym, ktos musi byc krytyczny sposrod tak wielu entuzjastow, czyz nie?
Zapewne Ty inaczej widzisz to zdjecie, to naturalne ale przypatrz sie, jesli wszystko wyda Ci sie ok to zaprzestaje komentarzy.
Nie było mnie raptem miesiąc. Płódź dalej, chętnie oglądnę i skomentuję...Zamieszczone przez Peniek242
A mi sie laska podoba, skałki z Jury tez ładniutkie.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Kolejne zdjęcie (proszę kliknąć w fotę, bo się jakaś kaszana robi):
507
507 wesołe miasteczko ?![]()
Tak. Przywiozłem to zdjęcie z wczasów nad polskim morzem. Obiecuję, że nie będzie zachodu słońcaZamieszczone przez ziemia01
.