Zgloszone, CBA juz namierza Zainteresowanych. Beda wchodzic tuz przed 6 rano.
Zgloszone, CBA juz namierza Zainteresowanych. Beda wchodzic tuz przed 6 rano.
Hej!!
Rafal twoje fotki sa swietne. Duzo masz do przekazania, i wiesz jak to zrobic. Potrafisz zauwazyc cos niezwyklego w zlwyklej rzeczy, o aktach juz nie wspominam. Chciałbym w przyszlosci robic choc w polowie tak dobre fotki jak ty, a narazie zostalo mi sie tylko uczyc od mistrzaz niecierpliwoscia czekam na kolejne fotki.
pozdrawiam
No, rewelacja! (może to trochę przez niedosyt aktu na naszym forum?)
Ostatnie IMO najlepsze: podoba mi się staranny kadr, światło i odpowiednie kontrasty (że o modelce nie wspomnę)...
No i, że Ci się ręce nie trzęsły...![]()
![]()
![]()
501 moim zdaniem jest najlepsze, powinno byc tym jubileuszowymDobre te akty, ale jednak wole streetphot w twoim wykonaniu, chyba sie przyzwyczailem.
Pzdr z Pragi
Cholera, gorące te fotki, oj gorące. Lepiej nie ogfladac w domu....
...był Olek jest A6000
Naprawdę super.
Jak zapowiadałeś 500 zdjęcie myślałem, że będzie coś w stylu Szymona Majewskiego "goła baba" a tu proszę proszę i to jeszcze jakie wykonanie.
Gdybyś wypuścił modelkę na miasto byśmy mieli połączenie street foto z aktemżart.
Naprawdę bardzo fajne spojrzenie i wykonanie (jak zwykle do pozazdroszczenia).
Sam nie wiem co chcę dalej oglądać w tym wątku czy street czy akt.
Ale jak się trochę zmeczysz aktami to wyjdź w niedzielę na miasto z aparatem![]()
Bardzo dobre akty.Nigdy bym nie powiedział,ze to debiut.Widac ze i do tej dziedziny masz oko.Zastanawia mnie tylko co to za "zjawisko" na prawym udzie modelki na pierwszym akcie????Nie posądzam jej o jakiś powazny defekt skóry,ale niestety nie robi to dobrego wrazenia.Moze to mój monitor??
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
nie mów, że zamkniesz wątek street i zaczniesz pisać nowy pt. "laski Rafiego"Zamieszczone przez Rafał Czarny
.
No Rafał...ja myślałem że Ty tylko lubisz gadać o gołych ***..ch a tu proszę - kunszt naprawdę wysokich lotów...
Jak tyś to chłopie w chałupie przeforsował? No chyba że modelka z "własnej stajni"...to inna sprawa....
Naprawdę piękne foty, ostatnia chyba najlepsza w mojej ocenie.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Piękne dziękju za komentarze. Kolejna fota:
503