498-oj, hmm, nie wiem co o tym myslec... // Czekam na nr. 500![]()
498-oj, hmm, nie wiem co o tym myslec... // Czekam na nr. 500![]()
dawaj tego golasa to będzie ciekawiej.
czekamy i czekamy![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Goła baba będzie najwcześniej w niedzielę. Bo w sobotę będzie focona.Włożę w tę robotę cały talent do focenia gołych bab, jaki mi Bozia dała.
A dała mi duży.
Jestem przekonany, że mam wielki talent do focenia aktów, choć to przeświadczenie nie jest jak dotąd poparte żadnym doświadczeniem (znaczy się mam niejakie doświadczenie z gołymi babami, ale nie z fotografowaniem takowych).
hehe grunt to dobre mniemanie :P czym nas zaskoczysz? ;-0 sesja ala Wantuch? czy Fotoerotica![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
oooo do niedzieli pokażesz tylko 1 (słownie: jedno) zdjecie?Zamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Całodniowa sesja odbędzie się dzięki koledze Icelanderowi (ja nie mam śmiałości do kobiet). Po tym w dowód wdzięczności obniosę go na rękach wokół Sukiennic.
Mnie nie zaskoczy, mam juz dosc portretów, aktów itp.
A moze nie mam ich dosc, poczekam na te foty i poogladam z ciekawościa.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Cześć
Więc to będzie Twój pierwszy raz????
Ciekawe na czym bardziej skupisz uwagę - nad robotą czy modelką![]()
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Moim zdaniem fotografia dzieli się na akty i resztę badziewaZamieszczone przez szklarz
.