Jeszcze kilka takich tekstów i całkiem popierdzieli mi się w głowie.![]()
Kolejna fota:
496
Jeszcze kilka takich tekstów i całkiem popierdzieli mi się w głowie.![]()
Kolejna fota:
496
Hehe, to rozumiem 496 to takie zdjecie na odtrutke?Mam nadzieje, ze Ci sie nie popierdzieli, bo ja prawde pisze i bede pisal
Nie przemawia do mnie to zdjecie (496), nic nie mowi, choc perspektywa fajna.
Pzdr
Czy Ty Rafał oprócz picia wódki z fotogenicznym sąsiadem i fotografowania, jeszcze coś robisz? Podziwiam Twoje foty i w wątku doskonale widać, jak Twój warsztat się rozwija, masz na to chyba sporo czasu. Podziwiam i pozdrawiam. Portret Anny Dymnej rewelacyjny, nie można przejść obojętnie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Wbrew pozorom hobby fotograficzne nie pochłania zbyt wiele mojego czasu. Fotografuję właściewie tylko w niedzielę - łaże po mieście kilka godzin z muzyką na uszach. Bardzo lubię te samotne przechadzki. W tygodniu nie biorę aparatu do rąk.Zamieszczone przez Piotr Grześ
ps. Focę głównie w niedziele więc śmiało mogę powiedzieć o sobie, że jestem niedzielnym fotografem.
ostatnie ciekawe. kurcze ostatnio nawet w niedzielę nie miałem czsu, żeby pofocić. po prostu w tygodniu po pracy jestem padnięty a w weekend żona chce robic przeważnie coś innego niz focenie.
Pewnie zakupy w supermarkecieZamieszczone przez rrrradek
![]()
.
Kolejna fota:
497 (zbliża się moja pięćsetna fota na forum. Muszę przygotować coś specjalnego. Mam już nawet plan......)
fajne, ale to podstep... plakietka grubych karkow na dole po prawej![]()
nie, spacery, działkę i takie tamZamieszczone przez Rafał Czarny
.
jaki plan? 500 fotek z okazji pięćsetnej fotyZamieszczone przez Rafał Czarny
?
Będzie to, co tygrysy lubią najbardziej, czyli... goła babaZamieszczone przez rrrradek
.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
498