Strona 152 z 759 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202252652 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.511 do 1.520 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Dwa robiące mocne wrażenie portrety.

Za pierwszy, to A.D. powinna Ci dziękowac na kolanach, jest to cała ona, dla potomności piękny portret. Jeden z lepszych, jakie widziałem tutaj. Jest tak naturalny i szczery (o ile w ogóle aktorka jest w stanie być taką pozując do portretu), że szczęka mi opadła, tak zwyczajny, tak przybliżajacy, że mam wrażenie, że patrzę przez okienką na nią, na żywo. Bardzo śmiałe ujęcie, także śmiałe pozowanie, aktorka nie stara się udawać, że nie wie, co to czas. Wspaniałe!
    Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    Rafał,
    Dwa robiące mocne wrażenie portrety.

Za pierwszy, to A.D. powinna Ci dziękowac na kolanach, jest to cała ona, dla potomności piękny portret. Jeden z lepszych, jakie widziałem tutaj. Jest tak naturalny i szczery (o ile w ogóle aktorka jest w stanie być taką pozując do portretu), że szczęka mi opadła, tak zwyczajny, tak przybliżajacy, że mam wrażenie, że patrzę przez okienką na nią, na żywo. Bardzo śmiałe ujęcie, także śmiałe pozowanie, aktorka nie stara się udawać, że nie wie, co to czas. Wspaniałe!
    Pzdr, TJ
    Tadeuszu, trafiłeś w sedno tarczy. Pani Ania została uchwycona w momencie, kiedy oglądała zawody niepełnosprawnych w podnoszeniu ciężarów.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Drugi portret też jest świetny. Mam wrażenie, że już raz tego gościa pokazywałeś, jest bardzo fotogeniczny w geście.
    Pzdr, TJ

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Rafał,
    Drugi portret też jest świetny. Mam wrażenie, że już raz tego gościa pokazywałeś, jest bardzo fotogeniczny w geście.
    Pzdr, TJ
    Tadeuszu, masz bardzo dobrą pamięć. Pokazywałem tego człowieka - to mój sąsiad Jurek. Prosty rolnik, bardzo fajnie się z nim wódkę pije.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Jeszcze jedna fota:

493
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Rafal, uprzedzil mnie Tadeusz, nie zdazylem po prostu napisac, choc najprawdopodobniej bylem pierwszy, ktory zastygl z zachwytu na widok portretu Anny Dymnej. Piekna Ona i jakze pieknie pokazales ja nam. Wspanialy portret ukazujacy Anne Dymna w calej krasie jej wielkosci. Naturalnie mila, przyjazna, z ogromnym uczuciem lacznosci patrzaca przed siebie. I nawet gdybys nie informowal o miejscu i celu jej obecnosci, to latwo byloby odczytac, ze ja cos raduje, ze się jednoczy, ze podziwia. To wszystko uchwyciles jednym nacisnieciem migawki, w odpowiedniej chwili, która zastygla w tymze portrecie. Uklad ust, radosc w oczch, uklad rak i trzymany w dloni slonecznik, to najsilniejsze atrybuty tej fotki podkreslajace Jej przychylnoscc, szacunek i radosc.
    Jak Ty to robisz? Zawsze w odpowiedniej chwili, na odpowiednim miejscu i z odpowiednim nastawieniem do tego co Cie otacza pojawiasz się z aparatem.
    Pozdrawiam,
    excel
    PS. Moglbys podeslac mi exif ostatnich 2 portretow?

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Fajny portret wyłuskany z publiki. Szkoda, że ten piękny łuk kapelusza się nie pomieścił (strasznie malownicza rzecz), ale najważniejsze, czyli buźka, jest cała. Trochę oryginalny gość..., ale swojak.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Rafał,
    Fajny portret wyłuskany z publiki. Szkoda, że ten piękny łuk kapelusza się nie pomieścił (strasznie malownicza rzecz), ale najważniejsze, czyli buźka, jest cała. Trochę oryginalny gość..., ale swojak.
    Pzdr, TJ
    Tadeusz, gosciu jest na tyle malowniczy, ze dla uzyskania tejze malowiczosci nie szczedzi farby na wloski i wasy. Szkoda, ze nie widac zlotego, grubego lancucha na szyi. Jestem pewien, ze go ma. Acha, zapomnialem jeszcze o duzym,, zlotym sygnecie z czerwonawego zlota.

pozdrawiam,
    excel

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    Moglbys podeslac mi exif ostatnich 2 portretow?
    Nie wiem jak to zrobić . Komputer traktuję jak zło konieczne. Przy zapisywaniu w PSie do formatu internetowego wycina mi exif, nie wiem dlaczego. Sorki, chciałbym pomóc, ale nie potrafię.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Kolejna fota nosi tytuł: "Kaziu, co ty pieprzysz??? Nie ma Boga??? Żartujesz..."

494
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów