Dzięki za opinie.
Następna fota.
178
Dzięki za opinie.
Następna fota.
178
bardzo mi sie podoba. sam lubie strzelac do roznych ksztaltow. a zes tam tego kolesia jeszcze wypatrzyl..
szkoda, ze nie od-zoomowales go do mocnego punktu, ewentualnie do strefy 4/3![]()
pozdro pozdro
Kolejna fota (nie zniechęcam się, że prawie nikt nie komentuje)![]()
179
fajne, fajne. niby kaske koles zbiera, ale jakgdyby mu to wisialo. pogrywa sobie bo lubi.
choc napewno bedzie mial na obiad, czy tam inne sniadanie. pewnie z emeryturki nie fika za bardzo..
Treściwa fotka . Fajny grajek i odbicie w witrynie .
Te z rusztowaniem byłoby chyba lepsze w B&W.
Fota z rusztowaniem była mocno prostowana w programie Perspective Pilot. Zrobiona z dołu i szerokim kątem - bardzo pokrzywione były te rusztowania. Super program do prostowania perspektywy (np. walących się budynków). Bardzo prosty w obsłudze.Zamieszczone przez robin102
A ja juz patrzac na ta fotke myslalem o wyzszosci systemu 4/3 ktory to ma tak male znieksztalcenia beczkiZamieszczone przez Rafał Czarny
Oczywiscie to byl zarcik![]()
![]()
![]()
![]()
...był Olek jest A6000
jak by rafal wlazl w miare wysoko to tez by mu nie pokrzywilo
Rafał to wie. Ale nie było żadnego budynku przed tym z rusztowaniem, więc nie było na co wleźć. A na skakanie po drzewach jestem za stary.Zamieszczone przez dka
![]()
wiem wiem. ja tak tylko. rozne warunki mogly byc. brak budynku, drabiny, ochoty, czasu, przeterminowanie.
chodzi tylko o to, ze nie ma co sie dziwic zdjeciu, ze mialo szanse wyjsc prosto![]()