Dziękuję za komenty. Kolejna fota (proszę kliknąć w obrazek, bo inaczej jakaś kaszana się dzieje ze zdjęciem):
485
Dziękuję za komenty. Kolejna fota (proszę kliknąć w obrazek, bo inaczej jakaś kaszana się dzieje ze zdjęciem):
485
Zdjęcie jak zwykle OK ale różnicy wielkiej nie widze pomiędzy widocznym a po kliknięciu. Nieco rozmiar inny i tyle.
mente et malleo
Widać więcej szumiku. CZy to skrzyżowanie na Karmelickiej?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
złapałeś z Nią kontakt![]()
nie wiem czy o to Ci chodziło ale dla mnie najważniejsza na tym zdjęciu jest dziewczyna, która się wpatruje w okno w lewym dolnym rogu. ogólnie zdjęcie fajne.
Dzięki za komenty. Muszę się podzielić z Wami radosną nowiną - właśnie odebrałem mój wymarzony słoik 14-54 z OlyJedi. Nie mogę się doczekać na street z nowym nabytkiem - niestety chyba dopiero w niedzielę dam radę.
Pozdrawiam wszystkich.
Jeszcze jedna fota. Lufors, nie pamiętam gdzie robiłem poprzednią fotę. Mam p...lca na punkcie focenia tramwajek, dużo mam takich ujęć. Niejedno już pokazałem w swoim wątku.
Kolejna fota 486:
O nie...jak ty go złapałeś z takiej odległości ??
świetne
acha i gratki nowego szkiełka tys na niego zbieram![]()
mente et malleo
Jestem czujny jak pies podwójnyZamieszczone przez marecki
.
Naprawdę podziwiam bo ja w Kielcach z lustrem w ręku przyciągam strasznie uwagę na siebie i ludzie nie są naturalnitaka mieścina
![]()
mente et malleo