O!!!
Kapitalne!
O!!!
Kapitalne!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dziękuję za komenty. A Willow to mądry chłopak, więc na pewno się nie obrazi. Kolejna fota (proszę kliknąć w obrazek, bo jakaś kaszana się robi):
482

481 - co to jest ??
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Nie tak szybko... daj się nacieszyc poprzednim, bo naprawdę dobre!
a to ostatnie jakieś takie nijakie :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
481 - kolejna swietna fotka! Chyba ta krotka przerwa Ci dobrze zrobila, bo same dobre zdjecia wrzucaszBardzo podoba mi sie, ze polaczyles te dwie fotki ze soba, a nie zamieszczales oddzielnie, jako cykl. Szkoda tylko, ze o ile prawa jest w miare jednolicie oswietlona, to lewa mniej
Ja poprosze wiecej ulicznych zdjec.
Pzdr
Ostatnia fota - to jakaś kosmiczna machina z wesołego miasteczka. Zabrałem w ostatni czwartek moje bachorzyki na krakowskie błonia, a tam rozłożyło się obozem tzw. wesołe miasteczko. Wcale nie było wesoło, bo było drogo. Ta machina z ostatniej foty to rower, koleś pedałuje i obraca się jak w kosmodromie. Może jeszcze coś wrzucę z tego dnia.
Pozdrawiam
R.

zdjecie z Mają - gitara. a ten za ten kosmodrom to ja dziekuje - pewnie jeszcze za wlasne pieniadze?

Witaj po przerwieto z córą bardzo fajne, podoba mi się. Na ten rower to bym nie wsiadł

powtórzył Ci się numerk 481.
Już poprawiłem.Zamieszczone przez ziemia01
Dziękuję za komenty. Kolejna fota (nie num;eruję jej, bo nie jest dobra techicznie. Ale moim zdaniem sympatyczna)
483

| OlyJedi
| OlyJedi