Fajne. Na jakim ISO robilłeś? fajne kolory. rzadko widuje się tu zdjęcia z koncertów. To jest całkiem udane. Chyba solówkę gra, co?
Fajne. Na jakim ISO robilłeś? fajne kolory. rzadko widuje się tu zdjęcia z koncertów. To jest całkiem udane. Chyba solówkę gra, co?
ISO 800 bez odszumiania. Mam też wersję odszumioną, ale ta jest IMHO lepsiejsza. E500 w moim przekonaniu dobrze sobie radzi na ISO 800.Zamieszczone przez rrrradek
Moja córka Maja.
481
Świetne
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
na iso 800???? to rzeczywiście ten e500 dobrze sobie radzi na takiej czułości. mój juz na iso 400 ma lekuchne szumy.Zamieszczone przez Rafał Czarny
co do córy to bardzo podoba mi sie tematyka. obróbka, kontrasty, extra wyglądaja te przepałki, super dopełniają fotę. Fajnie zagrałeś GO.
480 - moim zdaniem bardzo dobre, podoba mi sie, ale 481 jest kapitalne. Przebija wszystkoJedyne co mi przeszkadza to malutki kawalek nogi bohaterki zdjecia wchodzacy w kadr przy gitarze (to jakby nieuniknione, ale odrobine mi nie pasuje), ale to doprawdy drobiazg.
pzdr
Ostatnia fota to totalna improwizacja. Światło z flesza fl-36 chytrze odbite. Prawie zero obróbki na kompie - trochę podciągnąłem kontast.
jeśłi to tylko improwizacja to chyle czoła, naprawde wygląda fajnie.
A co to za sztuka mieć wypasione studio jak Willow i piękne modelkiZamieszczone przez rrrradek
. Sztuka to zrobić coś z niczego.
liczysz na to, że willow nie czyta tego wątka? jak przeczyta to sie wkurzy
. chociaz On i tak pisze, że tylko nacisnął spust
.