Witaj
Rafał 477 mogłeś zatytułować "dwa spojrzenia" - ale wyciąć gościa z lewej.
pzdr
Witaj
Rafał 477 mogłeś zatytułować "dwa spojrzenia" - ale wyciąć gościa z lewej.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
zakonnice to super temat. też niedawno jedną wstawiłem do galerii tyle tylko że w kolorze. fajna fota. dumna, pewna siebie zakonnica. wygląda jak matka przełożona.
475 i 476-sol tej ziemi. nie powiem, ze piekne zdjecia, ale powiem, ze po prostu prawdziwe-ci ludzie zyja kolo nas. wiec gdybanie na temat moralnosci i tego typu rozwazania uwazam za bezsensowne.TO i Ci ludzie nas otaczaja, to sie dzieje naprawde.to jest wlasnie ulica. i tyle. dobrze, ze pokazujesz takie sytuacje i takich ludzi-jest to swojego rodzaju przeciwwaga do np przeslicznych portretow ( tylko mnie nie zakrzyczcie-nic zlego nie mam na mysli
) a zakonnica wyglada, jakby sie rozgladala po swoich wlosciach
"...jak nam wyjdzie ten numer z giertychem, to se k... kupie wszystko stad, az do tych kominow..." (fuj-znowu politycznie mi wyszlo)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota, cross:
"Kaziu, może lepiej przejdźmy na drugą stronę?".
478
479
Ładnie wypatrzone, włosy jak lody![]()
O grosza bym...
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Czyżby znowu jakaś przerwa?![]()
Przerwa techniczna. W ostatnią sobotę nad moją wsią przeszła burza. P...lnęło, spaliło mi monitor i uszkodziło płytę kompa. Dopiero dziś uporałem się z tymi problemami (k..wa, musiałem kupić nowy monitor i wymienić bebechy kompaZamieszczone przez ziemia01
. )
CześćZamieszczone przez Rafał Czarny
Musisz się zabezpieczyć na następną taką niespodziankę - zakup dużo papieru fotograficznego i fotki wysyłaj tradycyjną Pocztą Polską
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300