dla mnie crossy świetne. ja już od chyba dwóch miesięcy próbuję się zapoznać z analogiem...ale jakoś brak mi odwagi, żeby spust wcisnąć![]()
dla mnie crossy świetne. ja już od chyba dwóch miesięcy próbuję się zapoznać z analogiem...ale jakoś brak mi odwagi, żeby spust wcisnąć![]()
.
rowerzystka jak zwykle![]()
tylko pamiętaj jedno dzienniebo nas rozpuścisz po długiej suszy
![]()
No Rafale, fotki świetne, rowerzystka rewelacyjna.
Kiedy będziesz w Katowicach, miłoby było przypadkowospotkać się
446 samo życie nic dodać nic ująć ale też ciekawi kim był gościu, dlaczego jest jak jest. 448 rowerzystka miodzio dla oka. Pozdrawiam i fajnie, że już jesteś.
wreszcie powrot!!
brakowalo tu Twoich nowych zdjec...
co tu duzo pisac, swietne prace, pani na rowerku rewelacyjnie uchwycona - chyba sam bede musial sie wybrac na jakas sciezke rowerowa i poprobowac takich ujec (robisz z reki czy jakis monopod?)
a swoja droga bylem w Krakowie niedawno, zwiedzilem najblizsza okolice dworca po starowke szukajac motywow, niestety bez ciekawych zdjec poza architektura... wszak byla to godzina ok 5 rano - 3h wolnego miedy pkp a busem
niestety jeszcze nie mam takiej zdolnosci wylapywania ciekawych ujec na ulicy ja Ty
pozdrav
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
Wielkie dziękuję za komenty. Miała być jedna fota dziennie, ale nie mogę się powstrzymać.
449
446 rewelka. Jak mam sprzęt próbuje wypatrywać takie sytuacje ale nijak nie mogę trafić. To chyba też kwestia odwagi bo ja nie umiem robic z tzw. biodraa patrząc w "wizjer" któś mógłby nabić mi guza.
Rowerzystka w Twoim stylu. jakbym nie wiedział kto to zrobił i miał wskazać to wskazałbym na niejakiego Rafała Cz.
Witaj znów na forum. Brakowało Cię. Widzę, że przeglądasz galerię i sukcesywnie nadrabiasz czas. Wszyscy czekają na komenty.
rowerzystka w deche jestrafał jesteś the best na tym forum w street.
PS. Siara był debeściak i Czarny jest debeściak ...![]()
I jego mafia też jest debeściakZamieszczone przez rafrog
.
Wielkie dziękuję.
Jeszcze jeden krosik:
450
Cześć
Chyba ktoś chciał skoczyć z dachu ?![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300