ale jednak palcem Ci pogroził![]()
zdjęcia nadal numeruj, zobaczymy jakie będzie tysięczne![]()
ale jednak palcem Ci pogroził![]()
zdjęcia nadal numeruj, zobaczymy jakie będzie tysięczne![]()
Kolejne rewelacyjne zdjęcie![]()
mente et malleo
świetne. bardzo mi sie podoba. gratuluję![]()
Dobre, ładnie wyostrzone i palec dodaje charakteru zdjęciu.
a mnie nie wiem dlaczego jakoś ten gość kojarzy się z mieszkańcem sycylii z filmu "Ojciec Chrzestny" . Bardzo dobra fota.
Cześć Rafał
Wiem, że za późno się z tym obidziłem ale zdjęcie 435 jest dla mnie wspaniałe. Nie widać warzy kobiety alr jej sywetka mówi wszystko pięknie uchwycone, ile to lat praktyki trzeba aby coś podobnego fotografować. Jeszcze raz super podziwiam to zdjęcie. Zastanawiam się tylko nad tym czy ta Pani wiedziała, że robisz jej zdjęcie czy nie? A jesli nie to czy nie miała za złe że robisz jej to zdjęcie?
Sylwek
Dawno mnie tu nie było, ale powiem tak: grawitacja R.Cz. na twoich zdjęciach działa inaczej, szczególnie na jamniki i inne stworzenia ludzkie. I za dużo komentarzy. Słabo się oglądaMasz już jakieś www gdzie można jakiś slajdolot uruchomić?
edycja: zauważyłem że masz odnośnik w stopce ale chorobcia nie działa..., poczekam ja k będzie działał... spox.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Po prostu Elegancja FrancjaFajna ostatnia fotka
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
A ja z braku czasu nie napisałam, ze podoba mi się zdjęcie z balonikami. Wyglada jakby dziecko trzymało sznurek i zaraz miało wzbić się w powietrze, niczym Kubuś PuchatekI dlatego mama patrzy z lekką nieufnością.
422 super. Tak na nie patrze i patrze, aż naszła mnie refleksja, że może przyjemniej czasem by było być starszym facetem i pożyczać na ćwiartki - wiecie - taki urlop od życia codziennego. Któregoś dnia po prostu skończe sobie 50 lat i zaczne pożyczać na ćwiartki.