zebra jest fajna, i jeszcze ten gołąb co sie napatoczył dopełnia fajnie zdjęcie.
czaić się można było na konia, ale koń i ptaszek to już cięższa sprawa.
zebra jest fajna, i jeszcze ten gołąb co sie napatoczył dopełnia fajnie zdjęcie.
czaić się można było na konia, ale koń i ptaszek to już cięższa sprawa.
433 mi się podoba - fajnie uchwycony moment.
pozdrawiam
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Dziękuję za komenty. Kolejna fota:
437
Czy Ty się przypadkiem zwieszałeś na linie??![]()
nie wiem jak to zrobiłeś, ale wygląda uderzająco. Już samo skąd jest zrobione robi duże wrażenie, a dodając Twoje oko do sytuacji to juz naprawde. Ale ostrzejsze by się przydało.
A i winieta fajna.
Fotka jak zwykle świetna. Czy to nie jest czasem Galeria Krakowska (tak na marginesie) ?
mente et malleo
Chyba zapomniałem podostrzyć na kompie po zmniejszeniu. Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że fotę obrabiałem w zeszłą sobotę po pijaku. W sobotnie wieczory zwykle jestem pijany...Zamieszczone przez Toster
![]()
To znakomite zajęcie, zdjęcie zresztą także, mimo braku ostrości. Też bym tak chciał, ale niestety w niedziele zwykle pracuję i nijak w sobotę pyszczyska umoczyć nie idzie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Kapitalne... Poprzednicy juz chyba wszystko powiedzieliMi jeszcze podobaja sie barwy i umiejetnie dodana winieta
Pzdr
to chyba było coś w stylu mision imposiblefota jak zwykle świetna, dobrze że tym razem zostawiłeś kolorki bardzo ożywiają zdjęcie
![]()
jedna mama się nudzi a druga po coś poleciała (po piwo ?)
W takim razie Rafał miłego "moczenia pyska" jutro![]()
Nic nie przyciaga uwagi, nie wiem co chciales uchwycic... nie obrabiaj zdjec w sobotechociaz zdjecie pewnie robione wczesniej.
Pzdr