Rafał,
Nawiązałes do zasady Henri Cartier-Bresson'a - "decisive moment" i wyszło!
Niezła rzecz, autentyczne!
Pzdr, TJ
Rafał,
Nawiązałes do zasady Henri Cartier-Bresson'a - "decisive moment" i wyszło!
Niezła rzecz, autentyczne!
Pzdr, TJ
fotki są świetne, mówie po przejechaniu całego wątku.
trzeba mieć dar dla wyciągania z szarej rzeczywistości ładne ujęcia z ulicy.
Jeśli miałbym kiedykolwiek wybrać się niekoniecznie z druga połowa to raczej nie do Krakowa, lepiej nie ryzykować przyłapania przez Rafała![]()
Stretphoto to swietna zabawa. Wiem, bo sam probuje co nieco (w moim watku troszke tego jest). Szczerze polecamZamieszczone przez caymer
Spacerujesz sobie, rozmawiasz, wdychasz swieze powietrze i jednoczesnie wypatrujesz ciekawych ludzi, ciekawych sytuacji. Mnie do streetphoto zainspirowaly wlasnie prace Rafala
Moze i Ciebie zainspiruja?
Heh, tez sie bojeZamieszczone przez caymer
Nie wiem, czy sie zgodze na jednodniowy wyjazd do Krakowa z moja dziewczyna
Przynajmniej nie w weekendy
Niestety, to nie tylko ode mnie zalezy :/
Pzdr
Z drugą połową to luz. Uważaj, jak urwiesz się do Krakowa z kochankąZamieszczone przez caymer
.
bardzo fajna parka. nie moga się oderwac od siebie. ciekawe ujęcie i w odpowiednim momencie uchwycone. czatowałeś na ta chwilę czy przypadkiem to uchwyciłeś?
Dziękuję za komentarze.
Taduszu, każde moje uliczne zdjęcie to próba uchwycenia "decydującego momentu". Niestety, rzadko mi się to udaje.Zamieszczone przez Tadeusz
Przechodziłem obok, zobaczyłem całującą się parkę i zareagowałem błyskawicznie.Zamieszczone przez rrrradek
432
Kolejna fota w podobnym sympatycznym klimacie:
Ta wygląda jak z filmu La dolce Vita F. Felliniego. Super.
ahh... rewelka foty... 431 wysmienite, winieta i ziarna wydaja sie byc obowiazkowe przy takim zdjeciu... doceniam wlasnie to ze wiesz co i kiedy dodac, czy to ziarnio czy hdr...
seria z piaskami tez bardzo mi podeszla, udane kadry i momenty uchwycenia psa w 'locie'
oj juz niebawem sam rusze na warszawska starowke![]()
Witam
Na 432 widać wyraźnie, że miłość jest ślepa![]()
Gościu oddaje się swoim uczucią, a ona wypatruje innego, do tego najchętniej by go odepchła
świetna fota
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300