Przegiąłeś, przegiąłeś...![]()
Bardzo fajne jako obrazek - za zdjęcie trudno to uważać... ale ogólne wrażenie jest b. pozytywe. Bajkowo to wygląda - jak ilustracja z książek Andresena.
Przegiąłeś, przegiąłeś...![]()
Bardzo fajne jako obrazek - za zdjęcie trudno to uważać... ale ogólne wrażenie jest b. pozytywe. Bajkowo to wygląda - jak ilustracja z książek Andresena.
Łoł! 164 dla mnie rewelacja! Lubię takie pastele na zdjęciach.
Rozumiem, że skleiłeś kilka klatek, a Pani się trochę przemieściła w międzyczasie?
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Skleiłem z siedmiu klatek wywłanych z jednego RAWa -2EV, -1,4EV, -0,7EV, 0EV, +0,7EV, +1,4EV, +2EV.Zamieszczone przez blady
Fotka jest zbyt rozedrgana, przynajmniej moje oko tak to odbiera, dla mnie jest bardzo esencjonalna (mimo wypranych barw) i jednoczesnie mgielna, woalna. A także eteryczna, jak stwierdził lgrabun. Swietnie gra zestaw - czerwone koła, dwie modelki w klimatycznych kapeluszach oraz architektura na dalszym planie. Mam trochę mieszane uczucia, trochę pachnie sztucznoscia. W sumie odbieram ja bardzo emocjonalnie i na tak. Zapomnialem, dodam jeszcze, ze przypomina litografie z luksusowych zbiorow bajek z lat trzydziestych ubieglego wieku, choc te byly bardzie cukierkowe.
Pzdr, TJ
lukam raz jeszcze na ten "malunek" i coraz bardziej mi się podoba
to chyba najbardziej intrygujacy obrazek na forum. no.. moze poza recznikiem![]()
Ręcznika nic nie przebije.Zamieszczone przez dka
Kolejny HDR. Spodobała mi się ta zabawa.
165
Rafale Czarny utwierdzam sie coraz bardziej w przekonaniu ze hdr to bardziej grafika komputerowa niz fotografia![]()
Czy to ważne do jakiej szuflady wkłada się fotę? Jak kiedyś powiedział Wielki Szu: "niech się nazywają złodziejami, byle tylko nie kradli".Zamieszczone przez nib
PS. Ja także uważam, że przegiętę HDRy to grafiki, a nie foty. Ale jakie to ma znaczenie?
Faktycznie
zaczyna to wyglądać jak grafika do gry komputerowej
ale nie powiem aby było brzydkie
E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30