Dziękuję za komentarze.
Wrzucam, wrzucam.Zamieszczone przez Peniek242
409
Dziękuję za komentarze.
Wrzucam, wrzucam.Zamieszczone przez Peniek242
409
410
Klasyczny trójkącik. Ona właśnie się o nim dowiedziała a on wzdycha, ze to juz nie sekret.
PS. chyba zamilkne gdyż nie oceniam zdjęć tylko opisuje swoje wrażenie.
eee.. 410 jest fajna. "o jezusie ty moj".
mam nadzieje, ze nie ucierpialy niewinne istoty na zdrowiu i zyciu.
409 - pan w te pani w tamte. chociaz nie czuc, ze pani interesuje sie wystawa - a ta jak by nie patrzec jest jednym z glownych elementow na zdjeciu.
Wczoraj wieczorem gówniarze wjechali do ogródka mojej sąsiadki. Mieli więcej szczęścia niż rozumu. Skosili ogrodzenie i dwie duże tuje (to wyhamowało pęd) i dopiero zatrzymali się na drzewie.Zamieszczone przez dka
A ja myslę o 409, ze to reklama jeansów. kolory i sytuacja jak z takiej reklamy. Jaki kolor rzuca sie najbardziej na tym zdjęciu? dla mnie kolor jeansów. Wa takich reklamach zawsze jest podobna sytuacja on i ona na początku się ze sobą droczą i dopiero jak widzą, że mają jeansy tej samej firmy to zaczynają się lubieć. kadr fajny, kolorki fajnie zgrane i interpretacje całkiem ciekawe.
Rafał,
Podziwiam, ze zawsze jestes na posterunku i troche dramatu (nieinscenizowanego) złapałes. Fotka do mnie przemawia, choc robiona na prędce (a jak można sobie wyobrazić inaczej - pytam sam siebie). Dodatkowo wartość fotki jest podwyższona przez unikalność "tu i teraz". Na coś takiego z aparatem na podorędziu można się nie załapać przez całe lata. Masz duszę fotoreportera.
Pzdr, TJ
O kurna jak to sie stalo KOLEINY
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
410. Ci się udało, taka okazja nieczęsto się trafia![]()
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi tytuł: "Cogito ergo sum, czyli refleksyjna natura mojego syna".
411