? Chyba nie zczailemZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
? Chyba nie zczailemZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Nie wgrała mi się fota. Ale już poprawiłem. Linkuję ze swojego serwera.Zamieszczone przez suchar
Już gdzies widziałem zdjęcie podobne do tego o heni. tam też zdaje się były lale na wystawie sklepowej ale sytuacja inna. To jednak bardziej mi się podoba.
Dziękuję za komentarze.
Radek, obserwuję od jakiegoś czasu, jak oceniasz foty w galerii. Dajesz ludziom prawie same wysokie oceny. Podoba mi się Twoje antymalkontenckie podejście do fotografii.
Kolejna fota:
404
zmutowany gołąb gigant![]()
.
Transgeniczny.Zamieszczone przez olifant
![]()
![]()
Kolejna fota:
405
To z gołębiem podoba mi się na maxaJest Świetne
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Mam taki system: staram sie oceniać wszystko co mi się podoba. Jeśli fota mi się nie podoba to po prostu sie na jej temat nie wypowiadam. Oczywiście nie wszystko jestem w stanie zobaczyć ale staram sie obserwować wyczyny bardziej doświadczonych kolegów z forum. Sam focę bardzo krótko i być może mało jeszcze dostrzegam dlatego czasami ciężko jest mi wyważyć ocenę. Ciężko jest w moim przypadku ocenić technikę bo wielkim specjalistą nie jestem. Sporo ocen jest bardzo osobistych tzn. albo mi się coś podoba albo nie. Co do antymalkontenckiego podejścia to tak jestem raczej optymistą. No i miło, że ktoś to zauważył.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Aha zdjęcie z gołębiem jest kosmiczne.
pozdro.
Gołąb zstąpił na ziemię aby powiedzieć dziewczynie "Paulinko, nie bierz tego papierosa, zastanów się, nie warto...".