Strona 113 z 759 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213613 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.121 do 1.130 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Tym postem chcę się wytłumaczyć przed kolegami z naszego forum przed zarzutem małostkowości. Nie tłumaczę się przed smarkatym Mariuszkiem.

Kolega Mariuszek przypuścił na mnie atak w tym wątku wczoraj czyli 21 marca takim tekstem:

Cytat Zamieszczone przez mariush
    Co to ostatnie ma wspólnego ze streetfoto?
    Chyba tylko to, że pstryk został zrobiony na ulicy...
    Zaś mój komentarz do jego zdjęcia na obiektywnych wysłałem dzień wcześniej 2007.03.20 o godzinie 10:21.
    Oto dowód:

Tu

Czyli to Ty się odegrałeś. Jestem pewien smarkaczu, że nie zdobędziesz się na słowo "przepraszam".
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Oj Rafałku... będzie komisja śledcza? Napisz lepiej, że tak ukuło cię moje "Pozostałe reportażowe streety z ostatnich stron - albo słabe, albo niedopracowane (na ostatnim nie można było zaczekać na inne światło?)" z 19.03 (90 ta strona wątka), że drugiego dnia wcześnie rano poleciałeś na obiektywnych na "odgryzkę".
    Weź się chłopaku za zdjęcia. Wszyscy czekają na mały jubileusz - 400-kę.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush
    Oj Rafałku... będzie komisja śledcza? Napisz lepiej, że tak ukuło cię moje "Pozostałe reportażowe streety z ostatnich stron - albo słabe, albo niedopracowane (na ostatnim nie można było zaczekać na inne światło?)" z 19.03 (90 ta strona wątka), że drugiego dnia wcześnie rano poleciałeś na obiektywnych na "odgryzkę".
    Weź się chłopaku za zdjęcia. Wszyscy czekają na mały jubileusz - 400-kę.
    Nie mam ochoty na gówniarskie przepychanki z Tobą. Ani mnie to nie bawi, ani nie czerpię z tego żadnej satysfakcji.

Mam więc prośbę - opuść mój wątek, a ja będę omijał szerokim łukiem Twoje prace. Możemy się tak po dżentelmeńsku umówić?
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    spokój cholera jasna, bo rozleje po banie, pisałem kuźwa żę pisać na PW z wycieczkami, naucz sie jeden z drugim czytać, albo skończymy zabawe.

Pozdrawiam.
    było sobie życie

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

czas wlaczyc monitoring na tego posta!

prosze komentowac zdjecia Rafala... inne wywody beda odrazu kasowane, dziekuje za uwage!
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cześć
    .................................................. ..... - to tyle
    a co do fotek: - ze smokiem - rewelacyjne - do tego ten tytuł ... ech, chociaż nie wiem o co chodzi z tym sms-em
    295 - jak zwykle super potrafisz zakontrastować - piękne modelki (chociaż sztuczne ), nowoczesność, młodość - "po drugiej stronie" starszy pan, zmęczony życiem, idący przed siebie, zamyślony - na pewno jego ta wystawka nie cieszy.

Ciekawe dlaczego do każdego wątku w ocenie zdjęć, odpowiadający nie podsyłają linków z galeriami "super fotografów" - tak jak ma to miejsce w przypadku Twojego wątku ?

Nie wiem jak długo "focą" właściciele tamtych galerii, ale pewnie doczekam się takiej samej Twojej - tylko kwestia czasu - a na początek już kilka pozycji do zamieszczenia masz.

Pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez john100
    ... ech, chociaż nie wiem o co chodzi z tym sms-em
    chodzi o to, że każdy kto chce żeby smok zionął ogniem, musi wysłac sms-a na odpowiedni numer, nie pamiętam juz na jaki, i wtedy smok wypuszcza ogień z pyska .

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komenty. Następny uliczny pstryk. Tytuł: "Open 24h".

400
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Kolejna fota:

401
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Zdecydowales sie na pokazanie Jego aparycji z powodu Jej rozterki? Ona pewnie tam zaplakana stoi a On pociesza objeciem. Dobrze czytam te emocje? Bo jak nie to chetnie obejrze rewers
    Pzdr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów