Smok mi sie bardzo spodobal. Kolejne zdjecie z historia, z opowiescia.
399-taki gosc jest chyba wszedzie. Ciekawie wyszedl ten napis za szyba "Wiosna taniej" w polaczeniu z tym, co on robi...![]()
Smok mi sie bardzo spodobal. Kolejne zdjecie z historia, z opowiescia.
399-taki gosc jest chyba wszedzie. Ciekawie wyszedl ten napis za szyba "Wiosna taniej" w polaczeniu z tym, co on robi...![]()
Zinedine Zidane? Dobry sposób na zarabianie kasy - żonglerka. fotka fajna.
On wlasnie ta zonglerka zarabia. A w tle napis "wiosna taniej"Zamieszczone przez rrrradek
Smiesznie wyszlo
![]()
dajesz dajesz. niezle ci wychodza te "pstryki".
foto ze smokiem przypomina jedno ze zdjec pana, ktory ma fotki tutaj - http://www.gibsonstreet.com - chodzi o to z godzilla
skladam zamowienie na wiecej zdjec podwyzszonego ryzyka, krotkim zoomem z fajnymi chlopaczyskami![]()
Oto jeden z pospolitych sposobow ratowania twarzy w kraju orla, kiedy czlek zda sobie sprawe, ze zadarl uuuups! z nieodpowiednia osoba. Tzw. maslenie autorowi, majac nadzieje, ze poprzednia kucha zostanie mu zapomniana.Zamieszczone przez mariush
Powyzszy sposob pochodzi z pakietu ratunkowego "Rady i porady dla maluczkich". Radze nie korzystac nagminnnie, szanujacych siebie naprawde nie przystoi.
pozdrawiam,
excel
A jednak... Rafałek poczuł się tak dotknięty moimi komentarzami, że poleciał odgryźć się na mojej osobie na obiektywnychRC - jesteś zbyt rozsądnie myślącym gościem aby bezkrytycznie brać do głowy zachwyty olympusowskiego TWA.Dlatego czekam na coś naprawdę dobrego
![]()
W dodatku, jako producent HDRowskich odnaturalnionych kiczyków, pouczył mnie o tym, że HDRów nie należy produkować
Errare humanum est, mój błąd, smarkacza potraktowałem jak dorosłego faceta.
prywatne wycieczki zapraszam na PW, tak tylko przypominam. Pozdrawiam.Zamieszczone przez mariush
Mnie to nie interesuje, nie należe to żadnego TWA.
było sobie życie
Mariush,
Coś zjechałeś z tematu, no i bijesz poniżej pasa.
Pzdr, TJ
od kiedy komentowanie to zadzieranie? zdjecia sa wystawione pod ocene a nie pod zachwyty, kazda ocena jest cennaZamieszczone przez excel
pzdr
Kolego, popatrz na daty. Mój komentarz jest wcześniejszy niż Twoje ataki na moje foty. To ja je uznałem Twoje posty za próbę odegrania się za mój komentarz na obiektywnych. SPRAWDZ SOBIE DATY. To Ty kolego okazałeś się smarkaczem.Zamieszczone przez mariush
A Twoimi opiniami nie poczułem się dotknięty. Po prostu mi wiszą.
Pozdrawiam