Dziękuję za komenty. Kolejna fota powstała w totalnie prymitywnych warunkach. Nosi tytuł: "Rybka lubi pływać".
394
Dziękuję za komenty. Kolejna fota powstała w totalnie prymitywnych warunkach. Nosi tytuł: "Rybka lubi pływać".
394
Fota kpitalna, jednak jak Cię dorwie Greenpeace to nie chce być w Twojej skórze![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
rybka rulez![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Geeeeeeeniaaaaaallllneeeeeeeeee....
Skończ z streetfoto... zajmij się stockami :P
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak Rafał "Rybka lubi pływać" ale do cholery na większej przestrzeni Ty mały sadysto. Fotka kapitalna.
leci w lewo?zaraz ci rybka ucieknie
kapitalne zdjęcie i super pomysl...
Rewelka, ale Ty masz pomysły! Kapitalnie, rzeczywiście lekutko w lewo leci.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
[quote="Rafał Czarny"]Dziękuję za komenty. Kolejna fota powstała w totalnie prymitywnych warunkach. Nosi tytuł: "Rybka lubi pływać".
Cześć
Co to za prymitywne warunki - opisz trochę :P
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Już poprawiłem.Zamieszczone przez Muzzy
![]()
Światło zza okna z prawej. Mało, bo pokój od północy. Po prawej biała kartka - jako blenda. W takich warunkach ze statywu można robić spox pakszoty. Ale tu był problem, bo "rybka lubi pływać", więc trzeba było użyć dość krótkiego czasu. Odbiłem więc fleszem od skośnego białego sufitu za moimi plecami. Tak więc total prywityw. Tło to kartka z bloku podparta książkami.Zamieszczone przez john100
to faktycznie dosyć spartańskie warunki. ale wyszło na bdb+
.