Strona 108 z 759 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118158208608 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.071 do 1.080 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Kolejna fota:

392
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Awatar nurek
    Mieszka w
    Kuj-Pom.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Dziękuję za komentarze. Kolejna fota - moja córka Maja i rybka zwana Ziutką.
    391
    Rafał chyba jeszcze nie oceniałem Twoich zdjęć w tym wątku co nie oznacza że się nie podobają. Wręcz przeciwnie. Każde jest na swój sposób dobre. Każde ma swój styl. Patrzę na nie i odrazu wiem kto je robił.
    Jednak jak zobaczyłem tą fotke to nie mogłem się powstrzymać. Uważam że to zdjęcię jest poprostu rewelacyjne. Wg mnie przebija większość w całym twym dłuuuugim wątku . Świetna, wesoła fota!

Pozdrawiam,
    Nurek
    E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Stary kiedy Ty masz czas na bieganie po mieście z aparatem . Ja moge jedynie w weekend i powiem szczerze, że cały tydzień czekam na sobotę. Co do zdjęcia "komunikacyjnego" to podoba mi się pomysł zamknięcia ludzi w dwóch oknach oraz przekaz pokazujący codzienny poranek przed ósmą - ktoś patrzy przez okno, ktoś czyta gazetę, część myśli, że może zaraz zwolni sie miejsce przy oknie itd. itp. jak filmy almodovara bardzo banalne ale o prawdziwym życiu.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez nurek
    Dziękuję za komentarze. Kolejna fota - moja córka Maja i rybka zwana Ziutką.
    391
    Rafał chyba jeszcze nie oceniałem Twoich zdjęć w tym wątku co nie oznacza że się nie podobają. Wręcz przeciwnie. Każde jest na swój sposób dobre. Każde ma swój styl. Patrzę na nie i odrazu wiem kto je robił.
    Jednak jak zobaczyłem tą fotke to nie mogłem się powstrzymać. Uważam że to zdjęcię jest poprostu rewelacyjne. Wg mnie przebija większość w całym twym dłuuuugim wątku . Świetna, wesoła fota!

Pozdrawiam,
    Nurek
    Dzięki za ciepłe słowa.

Ziutka ma większe akwarium - nie męczę jej na co dzień w takim małym naczyniu. To trzecia Ziutka, dwie poprzednie są w niebie dla ryb. Ale dzieci się na szczęście nie jarnęły.

Ta kula służy do trzymania rybki w czasie, gdy czyszczę jej domek. W sobotę kupiłem jej do towarzystwa Gupika - dostał imię Andrzej. Któregoś dnia zrobię tej parce sesję. Bardzo lubię rybki, planuję założyć duże akwarium. Trochę przerażają mnie koszty tej zabawy...

Tymczasem kolejna fota:

393
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rrrradek
    Stary kiedy Ty masz czas na bieganie po mieście z aparatem . Ja moge jedynie w weekend i powiem szczerze, że cały tydzień czekam na sobotę.
    Ja też latam z aparatem głównie w łikend. Mam dość dużą skuteczność przyzwoitych (w moim mniemaniu) strzałów. Z jednego wypadu przynoszę kilkanaście zdjęć, które wrzucam potem po trochu. Oczywiście zdjęć robię znacznie więcej, jednak średnio tylko (a może aż ) kilkanaście nadaje się do czegokolwiek.

Wczorajszy wypad był wyjątkowo udany - ostatnich 10 fot wrzuconych do wątku powstało właśnie tego dnia. I mam jeszcze kilka w zapasie.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Mała rybko-quasimodo - zajebioza!!!

386-388 - b. fajne

Pozostałe reportażowe streety z ostatnich stron - albo słabe, albo niedopracowane (na ostatnim nie można było zaczekać na inne światło?)

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Rybka mistrzowska! Strasznie mi sie podoba. Smiem twierdzic, ze to juz jest sztuka. Mam dziwne wrazenie, ze gdzies juz widzialem te fotke. Albo bardzo podobna.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Czesc

Nie wiem, nie wiem skąd u Ciebie te pomysły, zdjęcie rybki jest "fantastiko" !!
    Pasażerowie zamknięci w ramie - dobry pomysł, dobre wykonanie - b. ciekawa fota.

Pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze.

Cytat Zamieszczone przez suchar
    Rybka mistrzowska! Strasznie mi sie podoba. Smiem twierdzic, ze to juz jest sztuka. Mam dziwne wrazenie, ze gdzies juz widzialem te fotke. Albo bardzo podobna.
    Pzdr
    Dobre masz wrażenie. Już wcześniej pokazywałem podobną fotę z rybką, ale mniej udaną.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze.

Cytat Zamieszczone przez suchar
    Pzdr
    Dobre masz wrażenie. Już wcześniej pokazywałem podobną fotę z rybką, ale mniej udaną.
    Wiedzialem! Niemniej ta swietna, a tamtej juz tak dokladnie nie pamietam, wiec trudno mi sie do niej odniesc.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów