Kolejna fota:
392
Kolejna fota:
392
Rafał chyba jeszcze nie oceniałem Twoich zdjęć w tym wątku co nie oznacza że się nie podobają. Wręcz przeciwnie. Każde jest na swój sposób dobre. Każde ma swój styl. Patrzę na nie i odrazu wiem kto je robił.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Jednak jak zobaczyłem tą fotke to nie mogłem się powstrzymać. Uważam że to zdjęcię jest poprostu rewelacyjne. Wg mnie przebija większość w całym twym dłuuuugim wątku. Świetna, wesoła fota!
Pozdrawiam,
Nurek
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Stary kiedy Ty masz czas na bieganie po mieście z aparatem. Ja moge jedynie w weekend i powiem szczerze, że cały tydzień czekam na sobotę. Co do zdjęcia "komunikacyjnego" to podoba mi się pomysł zamknięcia ludzi w dwóch oknach oraz przekaz pokazujący codzienny poranek przed ósmą - ktoś patrzy przez okno, ktoś czyta gazetę, część myśli, że może zaraz zwolni sie miejsce przy oknie itd. itp. jak filmy almodovara bardzo banalne ale o prawdziwym życiu.
Dzięki za ciepłe słowa.Zamieszczone przez nurek
Ziutka ma większe akwarium - nie męczę jej na co dzień w takim małym naczyniu. To trzecia Ziutka, dwie poprzednie są w niebie dla ryb. Ale dzieci się na szczęście nie jarnęły.
Ta kula służy do trzymania rybki w czasie, gdy czyszczę jej domek. W sobotę kupiłem jej do towarzystwa Gupika - dostał imię Andrzej. Któregoś dnia zrobię tej parce sesję. Bardzo lubię rybki, planuję założyć duże akwarium. Trochę przerażają mnie koszty tej zabawy...
Tymczasem kolejna fota:
393
Ja też latam z aparatem głównie w łikend. Mam dość dużą skuteczność przyzwoitych (w moim mniemaniu) strzałów. Z jednego wypadu przynoszę kilkanaście zdjęć, które wrzucam potem po trochu. Oczywiście zdjęć robię znacznie więcej, jednak średnio tylko (a może ażZamieszczone przez rrrradek
) kilkanaście nadaje się do czegokolwiek.
Wczorajszy wypad był wyjątkowo udany - ostatnich 10 fot wrzuconych do wątku powstało właśnie tego dnia. I mam jeszcze kilka w zapasie.
Mała rybko-quasimodo - zajebioza!!!
386-388 - b. fajne
Pozostałe reportażowe streety z ostatnich stron - albo słabe, albo niedopracowane (na ostatnim nie można było zaczekać na inne światło?)
Rybka mistrzowska! Strasznie mi sie podoba. Smiem twierdzic, ze to juz jest sztuka. Mam dziwne wrazenie, ze gdzies juz widzialem te fotke. Albo bardzo podobna.
Pzdr
Czesc
Nie wiem, nie wiem skąd u Ciebie te pomysły, zdjęcie rybki jest "fantastiko" !!
Pasażerowie zamknięci w ramie - dobry pomysł, dobre wykonanie - b. ciekawa fota.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękuję za komentarze.
Dobre masz wrażenie. Już wcześniej pokazywałem podobną fotę z rybką, ale mniej udaną.Zamieszczone przez suchar
Wiedzialem!Zamieszczone przez Rafał Czarny
Niemniej ta swietna, a tamtej juz tak dokladnie nie pamietam, wiec trudno mi sie do niej odniesc.
Pzdr