tym samym prace Rafała obroniły się same...tak trzymaj...
a co do ostatniego to ciekawi mnie jak wygląda z minimalną winieta...![]()
tym samym prace Rafała obroniły się same...tak trzymaj...
a co do ostatniego to ciekawi mnie jak wygląda z minimalną winieta...![]()
Winieta ukryła (choć nie do końca) bałagan w rogach (lewym górnym i prawym dolnym).Zamieszczone przez Muzzy
Kolejna fota:
388
I wlasnie takie zdjecia jak 388 lubie u Ciebie najbardziej. Fotka z ulicy, swietnie zauwazona scenka. Jedno zdjecie, a ile tresci.
Pzdr
387 jest bardzo dynamiczne i to mi się podoba a na 388 tak jak powiedział suchar świetnie zauważona scenka babcia przygląda sie na wystawe w sklepie i widzi panienkę młoda i pełną życia. pewnie sobie pomyslała, o tym, ze tez kiedys była piekna i młoda.
Dziękuję za komentarze. Ostatnie fota na dziś:
389
"It's not easy to play with me". Zalamany porazka? Dobre
Pzdr
kochani
nie rozumiem dlaczego uwazacie ze wypowiadajac swoje zdanie na temat czyis zdjec obrazam Was, kreuje normy, wyznaczam kanony i tendencje itp itd
posluchajcie siebiewyrazilem tylko swoja opinie, Wam sie podobaja zdjecia Rafała, ok - czy ja na Was najezdzam, ze Wam sie podobaja?
Wyluzujcie.
Rafał, przyjacielami może nie zostaniemy ale piwo chetnie z Toba w Alchemii w Kamierzu wypije
willow, nie jestem rozsadny a na dodatek od 3 tyg nie mam aparatu wiec mi odbija
PS. swoja drogą jak to miło chwile o zdjeciach porozmawiać chlopaki, nie?
PS2. jesli Rafale uraziłem Cie to przepraszam, czasem słowa brzmią mocniej na piśmie
PS3. 386 jest fajne (zauwazcie ze teraz obrazam sam siebie)
Fajny kontekst i przesłanie zdjęcia. Troche zabawne.
ostatnie extra - ale wolnoi jarzę dzisiaj...ten napis na koszulce dotrł do mnie po jakimś czasie...ale Ty masz chłopie oko do detali...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dziękuję za komenty. Ostatnia fota z dzisiejszego wypadu. Idę spać. Dobranoc. Tytuł trochę przydługi: "Zaraz za...bię w ryj temu kudłatemu kolesiowi z tym ch...ym Olympusem".![]()
![]()
390