Strona 102 z 759 PierwszyPierwszy ... 25292100101102103104112152202602 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.011 do 1.020 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Dla mnie chyba najlepsze w poście. naprawdę rewelacja. Piękna kobieta, piękny kadr (jak dla mnie). Dodaj je do galerii.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rrrradek
    Dla mnie chyba najlepsze w poście.
    Radek, bój się Boga!!! Wrzuciłem do wątku 380 fot, łażę po mieście i focę narażając się na oklepanie facjaty, a Ty piszesz że to najlepsza fota???

A tak na poważnie, to street photo jest totalnie niedoceniane w galeriach internetowych. Wrzucam swoje foty w różne miejsca i obserwuję reakcje - są bardzo powściągliwe jeśli chodzi o foty uliczne. Największy odzew miałem po opublikowaniu zdjęcia małych piesków .

Przestałem się tym przejmować jakiś czas temu i dalej będę focił to co najbardziej lubię - ludzi na ulicy.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Cytat Zamieszczone przez rrrradek
    Dla mnie chyba najlepsze w poście.
    Radek, bój się Boga!!! Wrzuciłem do wątku 380 fot, łażę po mieście i focę narażając się na oklepanie facjaty, a Ty piszesz że to najlepsza fota???

A tak na poważnie, to street photo jest totalnie niedoceniane w galeriach internetowych. Wrzucam swoje foty w różne miejsca i obserwuję reakcje - są bardzo powściągliwe jeśli chodzi o foty uliczne. Największy odzew miałem po opublikowaniu zdjęcia małych piesków .

Przestałem się tym przejmować jakiś czas temu i dalej będę focił to co najbardziej lubię - ludzi na ulicy.
    przypominam Ci, że "peting" tzn. panning z tą blondyneczką też mi się podobał nie mówiąc już o gościach z gitarką. To, ze podoba mi się akurat to najbardziej to także dlatego, że kiedys chciałbym takie robić. Takie jak to albo nr 372.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Spoko Radek, żartowałem. Jak Bóg da i matka moich dzieci pozwoli, to w tym roku chciałbym zrobić u siebie w chałupie studio. Moim marzeniem, jak każdego chyba zdrowego faceta, jest focenie pięknych kobiet (nagich w szczególności )
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Spoko Radek, żartowałem. Jak Bóg da i matka moich dzieci pozwoli, to w tym roku chciałbym zrobić u siebie w chałupie studio. Moim marzeniem, jak każdego chyba zdrowego faceta, jest focenie pięknych kobiet (nagich w szczególności )
    moim też. no to rób to studio bo ostatnie zdjęcie w akcie pojawiło się dość dawno a jak każdy zdrowy facet obserwuję tą kategorię i nie tylko dlatego, ze uważam się za zdrowego faceta ale też dlatego, że można się sporo nauczyć, bo dobry akt to chyba jedna z najtrudniejszych dziedzin focenia.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    382 rzeczywiscie cos w sobie ma. Nie jest uliczne, ale przechylenie kadru powoduje taki niby uliczny klimat.

Rafal, mam maly problem z ta winieta. Otoz mam wersje polska PS-a, przekopiowalem plik do plug-ins/filters ale on go nie widzi. Czy jestes w stanie, albo ktokolwiek inny, mi pomoc?
    Pzdr

EDIT: Pytanie juz wlasciwie nieaktualne, bo znalazlem jak moge w PS-ie dodawac winiete, wiec wtyczka juz mi wlasciwie niepotrzebna. Bylo w korekcji obiektywu.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ...jest focenie pięknych kobiet (nagich w szczególności )
    Amen.
    ...był Olek jest A6000

dinx6
    Gość
    382 fajne. to jest właśnie matka Twoich dzieci?

ja tam bardzo lubię streetfocenie za naturalność i mocny, często bardzo mocny realizm. parę razy próbowałem a kraków jest do tego idealnym miejscem. jak sie zrobi cieplej to się pewnie też wybiorę na zbieranie ujęć i oklepów. może jakieś derby?

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze.

Cytat Zamieszczone przez dinx6
    382 fajne. to jest właśnie matka Twoich dzieci?
    Bardzo żałuję, ale nie.

Kolejna fota - pstryknięta wczoraj:

383
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Fajny efekt Ci wyszedł. Czyżby hdr ?
    mente et malleo

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów