Rafal,
jeszcze naucz nas robic tak subtelne HDR-y i bedzie gut. Przynajmniej wprowadz raczkujacych.
pozdrawiam,
excel
Rafal,
jeszcze naucz nas robic tak subtelne HDR-y i bedzie gut. Przynajmniej wprowadz raczkujacych.
pozdrawiam,
excel
Dzieki Rafal. Podpisuje sie pod prosba excela
Pzdr i czekam na nastepne fotki, skoro juz przyszedl sezon na uliczne fotki
EDIT: o, juz saDrugie bardziej mi sie podoba. Bardzo w Twoim stylu. Pierwsze ma jakis przekaz, ale nie jest on mocny. Wydaje mi sie, ze to zdjecie powinno wygladac dramatyczniej.
Pekl 1000!
Nie czuję się absolutnie ekspertem w HDRach. Robię to na czuja - ruszam suwaczkami i patrzę co się zmienia.Zamieszczone przez excel
Ostatnio nauczyłem się (dzięki lekturze Kelbyego) panować nad kolorem i wypracowałem własny patent na kolorystykę moich ulicznych fot. Prosty jak melodia ludowa. Już kilka osób zauważyło to i pochwaliło kolorki. Cieszy mnie to.
Dla mnie to zdjęcie z żebraczką jest niebywale smutne.Zamieszczone przez suchar
Rafale,
nie wiem, czy zauwazyles, ale napisalem 1000 post. Nalezy mi sie niedzwiadek - gozdzik, lapa, klapa. O reszcie nie wspomne.
Tobie zas naleza sie GRATULACJE za tak ogromna popularnosc i ogladalnosc Twoich fotek. Posluzylem sie jezykiem TV, choc prawda jest, ze niektore programy TV moga Tobie zazdroscic.
pozdrawiam,
excel
Dziękuję za gratulacjeZamieszczone przez excel
. Szkoda, że nie mam w chałupie żadnego alkoholu, bo uczciłbym to jakimś toastem. No nic. Odbiję to sobie w sobotę.
Hmm... Tak, ale czegos mi w nim brakuje. Przekaz niby widac, emocje tez czuc, ale... za malo. Takie jest moje zdanie, to tylko subiektywne wrazenia. Moze B&W by pomoglo? Nie wiem, trudno mi ocenic.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
EDIT: Ja tak celowalem w ten 1000 post ale nie wyszlo. Napialem post nr. 1002![]()
No to jeszcze jedno, nieuliczne.
382