najbardziej podoba mi się drugie. na pierwszym przez uśmieszek panienka zdradziła, że wie, iż jest fotografowana a chyba lepiej by wyglądało z nienacka. O technice się nie wypowiadam bo za mało jeszcze umiemale kadry wpadają w oko jako ciekawe.
Radek, panna na pierwszej focie nie miała pojęcia, że jest fotografowana. Była tak zaabsorbowana pisaniem esemesa, że w ogóle mnie nie zauważyła. A uśmiecha się, bo pewnie odpisuje swojemu chłopakowi.Zamieszczone przez rrrradek
A to zmienia postać rzeczy. w tym przypadku też bym zinterpretował to jak świntuszenie z chłopakiem przez komórę. Uwierz mi podobnie wyglądają miny kobiet, które wiedzą, że się im przyglądasz lub je focisz. Ale i tak najbardziej podoba mi się dwójeczka z sukiennicami w tleZamieszczone przez Rafał Czarny
.
Mnie też dwójka z zakochanymi dzieciakami najbardziej pasi.Zamieszczone przez rrrradek
![]()
A te fajnie przyciemnione rogi to oryginał czy obróbka? Jest ok bo na zdjęciu zakochanej parki wygląda jakby to był koniec szczęśliwego zakończenia filmu i wszystko zamknie się w kółeczku i obraz zniknie.
To winieta dodana w programie, imituje winietę jaką dawały kiepskiej jakości obiektywy. Mam świadomość, że ostatnio nadużywam winiety, ale nie mogę się powstrzymać. Bardzo lubię ten efekt. Wcześniej zdecydowaną większość zdjęć przerabiałem na BW i dodawałem ziarno, teraz robię kolor i dodaje winietę.Zamieszczone przez rrrradek
hehe wlasnie miałe cie zapytac skad ta winieta... to w PS dodajesz? swietne zdjecia![]()
Z ostatnich trzech zdjec najbardziej podoba mi sie 376. Jest "najpelniejsze".
Takie pytanko: jak dodajesz winiete w PS-ie? Chodzi mi o to, co konkretnie robisz, ze uzyskujesz taki efekt jak na ostatnich zdjeciach.
Pzdr
TU jest odpowiedź na pytanie jak zrobić winietę. Przy pomocy tego filtra można płynnie regulować nasycenie i wielkość tego efektu.