Strona 100 z 759 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200600 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1.000 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komenty. Zaczyna się sezon na focenie uliczne. W sobotę wybieram się na całodzienny rajd po mieście. Tymczasem kolejne foty z zeszłego tygodnia:

375

376

377
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    najbardziej podoba mi się drugie. na pierwszym przez uśmieszek panienka zdradziła, że wie, iż jest fotografowana a chyba lepiej by wyglądało z nienacka. O technice się nie wypowiadam bo za mało jeszcze umiem ale kadry wpadają w oko jako ciekawe.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rrrradek
    najbardziej podoba mi się drugie. na pierwszym przez uśmieszek panienka zdradziła, że wie, iż jest fotografowana a chyba lepiej by wyglądało z nienacka. O technice się nie wypowiadam bo za mało jeszcze umiem ale kadry wpadają w oko jako ciekawe.
    Radek, panna na pierwszej focie nie miała pojęcia, że jest fotografowana. Była tak zaabsorbowana pisaniem esemesa, że w ogóle mnie nie zauważyła. A uśmiecha się, bo pewnie odpisuje swojemu chłopakowi.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Radek, panna na pierwszej focie nie miała pojęcia, że jest fotografowana. Była tak zaabsorbowana pisaniem esemesa, że w ogóle mnie nie zauważyła. A uśmiecha się, bo pewnie odpisuje swojemu chłopakowi.
    A to zmienia postać rzeczy. w tym przypadku też bym zinterpretował to jak świntuszenie z chłopakiem przez komórę. Uwierz mi podobnie wyglądają miny kobiet, które wiedzą, że się im przyglądasz lub je focisz. Ale i tak najbardziej podoba mi się dwójeczka z sukiennicami w tle .

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Ale i tak najbardziej podoba mi się dwójeczka z sukiennicami w tle .
    Mnie też dwójka z zakochanymi dzieciakami najbardziej pasi.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A te fajnie przyciemnione rogi to oryginał czy obróbka? Jest ok bo na zdjęciu zakochanej parki wygląda jakby to był koniec szczęśliwego zakończenia filmu i wszystko zamknie się w kółeczku i obraz zniknie.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    A te fajnie przyciemnione rogi to oryginał czy obróbka? Jest ok bo na zdjęciu zakochanej parki wygląda jakby to był koniec szczęśliwego zakończenia filmu i wszystko zamknie się w kółeczku i obraz zniknie.
    To winieta dodana w programie, imituje winietę jaką dawały kiepskiej jakości obiektywy. Mam świadomość, że ostatnio nadużywam winiety, ale nie mogę się powstrzymać. Bardzo lubię ten efekt. Wcześniej zdecydowaną większość zdjęć przerabiałem na BW i dodawałem ziarno, teraz robię kolor i dodaje winietę.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    hehe wlasnie miałe cie zapytac skad ta winieta... to w PS dodajesz? swietne zdjecia

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Z ostatnich trzech zdjec najbardziej podoba mi sie 376. Jest "najpelniejsze".

Takie pytanko: jak dodajesz winiete w PS-ie? Chodzi mi o to, co konkretnie robisz, ze uzyskujesz taki efekt jak na ostatnich zdjeciach.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    TU jest odpowiedź na pytanie jak zrobić winietę. Przy pomocy tego filtra można płynnie regulować nasycenie i wielkość tego efektu.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów