Żenisz się?![]()
Żenisz się?![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ileż razy można???Nie wierzę już w miłość.
![]()
Dawno nic nie wrzucałem. Fotka zupełnie nie w moim stylu, ale będąc dwa dni temu na Łemkowszczyźnie takową popełniłem.
Fotka zaj...![]()
Napisz coś o Łemkowszczyżnie.Własnie przed chwila dzieki jednemu z organizatorów zlotu na Jurze (Bodzip) uzyskałem interesujący namiar na urlop.Wyglada to bardzo obiecujaco.Twoje uwagi i obeserwacje moga mi sie przydac.Obserwacje.........czytaj fotki......pozdrowienia![]()
Prawdę mówiąc to nie potrafię Ci pomóc. Wpadłem do Kunkowej jak po ognień na motórku. Dojechałem późnym popołudniem, następnego dnia przed południem powrót. Niestety nie miałem długiego weekendu, wyskoczyłem na chwilę do znajomych, którzy tam wypoczywali.
W moim przekonaniu jest tam pięknie. Prawie każda wioseczka ma swoją cerkiew. Wieczorem sarny podeszły pod kwaterę na odległość rzutu kamieniem. Ptaków zatrzęsienie, rano tak hałasują, że spać nie można.
Niestety, byłem tam za krótko, żeby "wgryźć się" w klimat, pogadać z ludźmi itd.
Rafal, a gdzie twoje piekne nagie kobiety , jakies braki ostatnio? pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Nie będzie już nagich kobiet ani modelek. Wymówiłem studio. To była ślepa uliczka w moim fotografowaniu. Wracam do korzeni czyli do streeta i reporterki. Zrobiłem całą masę przeciętnych zdjęć, może kilka niezłych. Doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu. Oczywiście nagie kobiety mają sens, ale nie muszę ich fotografować.
Wolę być jednym z lepsiejszych streetfoterów (tak przynajmniej twierdzą niektórzy), niż przeciętnym fotografem panienek.
fotografia reporterska i streety ida w parze , zawsze bedziesz w centrum wydarzen , a to ma wiele plusow a po drugie streety chyba z lekka uzalezniaja![]()
Brakuje nagiej kobity za plotem, ale foto clakiem fajne, mimo to iz mowisz, ze to nie w Twoim stylu.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic