jak to wszystko w tle to jego to dominanta twarzy jest całkowicie usprawiedliwiona a poza tym z mimiki twarzy wynika, że ma nowy pomysł i w pośpiechu zaraz zanotuje.
jak to wszystko w tle to jego to dominanta twarzy jest całkowicie usprawiedliwiona a poza tym z mimiki twarzy wynika, że ma nowy pomysł i w pośpiechu zaraz zanotuje.
Dziękuję za komentarze. Kolejną fotę zatytułowałem: "Bo gdy nudzą się, to mniej brudzą się".
662
662 - fajne miny, ale zdjęcie takie sobie. Widać Twój styl, ale jakoś tak zbyt albumowo jak dla mnie, zbyt spokojnie.
Pzdr
Rzadko mi się podobają zdjęcia cudzych dzieci ale to jest bardzo OK. Bardzo sympatyczna fota a mina i oczy modela na pierwszym planie - cały tata...
Lubię takie autentyczne zdjęcia - będące pamiątką z rzeczywistości a nie jej kreacją. Nawet zaklejony paluszek tu pasuje... Kadrowałbym tak samo...
sympatyczny maluchkomputer uspokaja
![]()
662. Sielankowa fotka a maluch reaguje prawidłowo, jak nie dają mi pograć na kompie to już po zabawie, nic ciekawego Bardzo ciepłe i naturalne także ten plaster na palcu córki oraz nie schowany podkoszulek do rękawa bluzy![]()
bardzo rodzinnie naturalne, ciepłe, spokojne, w łagodny sposób odzwierciedlające zwykłą domową sytuację. Pozdrawiam.
Kacper też ma plasterek na palcu, ale go nie widać. Wsadził palec wskazujący do strugaczki i przekręcił. Próba zatemperowania sobie palca skończyła się ścięciem kawałka paznokcia.
Fota pod światło z okna plus flesz odbity od sufitu.
Dzięks za komentsy.
Jeszcze jedna fotka z tej "sesji".
663
Co do poprzedniego zdjęcia. Bardzo fajne, i nie będę tu oryginalny - ciepłeTo drugie też, choć ręka z myszką jakoś mało mi tu pasuje. Natomiast przedni plan... Znowu czuć ciepło domowego ogniska
![]()
MK