Jeszczejednopsie:
429
Jeszczejednopsie:
429
Fotki b. fajne jak wiekszość z resztą w tym wątku. Zuważcie, że na tych zdjęciach to psy wyprowadzają właścicieli.
Dzięki za komenty. I ostatnie ludzko-psie zdjęcie:
430
Rafał,
Ostatnia fotka, jest zupełnie inna od pozostałych w temacie psim.
Jasna płaszczyzna i zadziorny pudelek kontra mały człowiek. Nic więcej się nie liczy, tłum na horyzoncie, arena wyłozona brukiem, który idzie łukiem, pies w dynamice, mały w panice. To jest istota tego zdjęcia, prosto i jasno wyłożona.
Nie są miłe dla mojego oka przepalenia, ale to drobiazg, liczy się scena.
Pzdr, TJ
430-"Walka na smierc i zycie"? Widac glowny plan "walki", a tlum ludzi ustawil sie jak publika i patrzy. Jakby to byla jakas arena. Fajne.
"Rybka zwana Wanda" to kapitalny filmDobra jest ta scena przepytywania z uzyciem frytek i rybki
"Lemur zwany Rollo" tez dobry, ale wolalem "Rybke..."
![]()
Dobrze wyszedł pies na zdjęciu 429. tak jakby stał na jednej nodze. tak chce coś swemu panu pokazać, zaciągnąć w jemu tylko znane ciekawe miejsce, że z tego wszystkiego zapomniał, ze na jednej nodze to długo nie postoi.
429-nie mogłeś uchwycić tego w lepszym momencie. Widać świetne oko.
A ostatnie bardziej mi wygląda jakby ten chłopak z psem do muzyki tańczyli czy co, bo oboje nogi wyciągają w tą samą stronę(w tą samą stronę dla względnie dla psa i dla chłopaka). Bardzo ładnie, naprawde.
Pzdr
Dziękuję za komenty. Kolejna fota:
431
Nieładnie tak cudze igraszki podglądać
A fota fajna. Ziarno mi sie podoba i w tym wypadku winieta choć nie przepadam za nią.
421- wywiera ogromne wrażenie, twarzy modelki nie można puścić w nie pamięć jest w niej coś co jak imperawtyw każe patrzyć i podziwiać, 422- elegantki z tym ,że żywa ma więcej fantazji, 423- konsternacja do kogo przyjechała a swoją drogą co z tego wyniknie, 424- bieda brzydzi nie potrafimy schylić się nad biednym jak w piosence, 425- zjedz kolego kanapkę po akcji bo przed nic nie jadłeś a teraz to może nawet porozmawiasz ważne, że stoisz przy mnie.