Mój Boże!! robin102 ja całe życie marzę żeby się tam znaleźćZamieszczone przez robin102
![]()
Chociaż ode mnie to prawie 1000km w 2 strony. Kurde trochę daleko
ps. robin102 a czy tam żubr w trawie puszczy?
Mój Boże!! robin102 ja całe życie marzę żeby się tam znaleźćZamieszczone przez robin102
![]()
Chociaż ode mnie to prawie 1000km w 2 strony. Kurde trochę daleko
ps. robin102 a czy tam żubr w trawie puszczy?
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
nurek Eeeee tam , czyli w jedną stronkę tylko 500km .6-7 godzin jazdy autem. Napewno jeszcze ktoś z tych okolic byłby zaiteresowany. Przyjazd w piątek , wyjazd w niedziele wieczorem. Wszystko do ustalenia . Zrobiłem już wstępne rozeznanie w Białowieży.
robin102 dobra myśl sam jestem z tych okolic co ty a nigdy w Białowieży nie byłem![]()
MoogJeszcze forumowicz Joki też jest z naszych okolic i to po drodze do Białowieży mieszka. Więc trzech już nas jest , zapraszam innych forumowiczów. Może się naprawdę udać.
No żeby jeszcze Olympus Polska tak np. zafundował chociaż autokar z Warszawy to bym można naprawde fajną imprezkę trzasnąć. A wspomnien i fotek było by na parę lat.
Bez przesady, ja mam najdalej - a mam zamiar się stawić, bo jakby nie było, sam się takiego spotkania domagałemZamieszczone przez nurek
![]()
cytat z innego forumekhmmmmmmmmm........................ ekhm. ........................ nie podoba mi się to(nie będę pisał na kŧórym, bo to już wogóle strzał po niżej pasa,a My nic nie wiemy).Na poczatku marca jade na plener organizowany przez Olympus Polska, mysle ze bedzie okazja zapoznac sie blizej z systemem i pobawic niektorymi zabawkami Wink Na pewno skrobne cos na forum potem.
było sobie życie
no na ktorym?Zamieszczone przez fotomic
was nie trzeba zabierac na takie spotkania bo kochacie olympusa i bez tego - innych trzeba zakochiwac
pozdrowka
Spoko Gary nie chciałem żeby to zabrzmiało dziwnie, dlatego strzał poniżej pasa gdyż widzą to ludzie z innego systemu(Nikon), a My tu ani słychuZamieszczone przez gary
Pozdrawiam
było sobie życie
KUTWA MAĆ to My tu nawracamy niewiernych , a Olympus Polska robi jakies plenerki - dla kogo , dla sprzedawców ???.
No nie !!! musimy się zorganizować i pokonać tą chydrę.
> fotomic napisał:
nie będę pisał na kŧórym, bo to już wogóle strzał po niżej pasa,a My nic nie wiemy >
Poniewaz tak jestescie "zadufani" w sobie, ze jak ktos przychodzi
z przyjaznym gestem ... to dostaje zjebke !
Zatem sznurek zazwyczaj ma dwa konce, do ktorego sie doczepisz
ten bedziesz ciagnal.
Jak pisalem o integracji ... zostalem posadzony o "komitywe" z
adminem, admin tez zostal negatywnie oceniony. Wiec pretensje
miec sami do siebie ...
Owe "forum" ktore podnioslo cisnienie co niektorym ... zwie sie
www.foto-oko.pl/
Mozna zajzec i dowiedziec sie szczegolow o Plenerze Olympus
Polska dla Klubu Foto-OKO w Krakowie !
A tak na przyszlosc mniej "pyszczec" a wiecej wykazac inicjatywy !
Nadto ciekawa jest rowniez galeria Plenerow organizowanych przez
Klub Foto-OKO ... oczywiscie wszystko na stronie ... www.foto-oko.pl
nic nie stoi na przeszkodzie coby rowniez i to FORUM mialo taki dorobek !
Tym wiecej, iz inicjatywa Olympusclub, ma zasieg ogolnopolski, zas
Klub Foto-OKO regionalny, mozna powiedziec lokalny!