To wprawdzie nie Oly, a Zenit i w dodatku moja pierwsza styczność z lustrem (zdjęcie z zeszłego roku - Ogród japoński_Wrocław)
To wprawdzie nie Oly, a Zenit i w dodatku moja pierwsza styczność z lustrem (zdjęcie z zeszłego roku - Ogród japoński_Wrocław)
E-30 14-54, E-500 14-45 i 40-150 + 50_f1:8 manual + FL-36R + SanDisk Extreme 8GB + B&W UV MRC
Drugie uważam za nieudane. Pierwsze byłoby ciekawsze gdyby nie kadrowanie - zbyt centralnie - choć podejrzewam , że ten kamień miał być w środku? W zasadzie pomysłowe tylko popraw latem Olym to będzie lepiej. Albo trzeba było większy format nam wrzucić - bo takie małe dużo tracą.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
No właśnie czekam na wiosnę i na pewno wybiorę się tam z E500.
To chyba jedno z najbardziej wdzięcznych miejsc do focenia we Wrocku.
A jak kwitną rododendrony - bajka - są chyba we wszystkich kolorach.
Koło kwietnia powinny być...
E-30 14-54, E-500 14-45 i 40-150 + 50_f1:8 manual + FL-36R + SanDisk Extreme 8GB + B&W UV MRC
I jeszcze jedno zdjęcie z tego parku:
wiem, że można się trochę do kadru czepić, ale tam po lwej jest metalowa balustrada.
mi wlasnie podoba sie to zestawienia 2 zdjec obok siebie. patrzac na nie jednoczesnie czuje glebie obrazu, chce sie skupic na pierwszym planie patrze na lewo, chce widziec tlo patrze w prawo, dla mnie ciekawy eksperyment![]()
aha i jeszcze apropos kadru..........bardzo mi sie podoba w jaki sposob ten piekny krzaczek opasa dookola kamienny stozek, podoba mi sie ii juz![]()
nib, pomysł rzeczywiście ciekawy, natomiast wykonanie nieco gorsze - IMO miałoby to sens gdyby na obu fotkach był DOKŁADNIE ten sam kadr i dopiero wtedy zabawa z GO.
Mati, jak będziesz robił zdjęcia w tym miejscu, to weź ze sobą statyw i zrób to samo, tylko tak jak pisałem wyżej - może naprawdę ciekawie wyglądać.
Pozdrawiam!
![]()
Wtedy jeszcze nie miałem statywu...
Tej wiosny się poprawi![]()
Czego Ci życzę, bo statyw to fajna i przydatna rzecz!![]()