tak, wzialem z sobą lampę, przymierzyłem (musialem przekleic glebiej rzepy od Lumiquesta) i spoko pasuje, pieknie rozprasza swiatło pod kątem 45 st., ten sam efekt uzyskuje z Lumiquestem ale z palnikiem do góry - siega głebiej w mrok ..;)
tak, wzialem z sobą lampę, przymierzyłem (musialem przekleic glebiej rzepy od Lumiquesta) i spoko pasuje, pieknie rozprasza swiatło pod kątem 45 st., ten sam efekt uzyskuje z Lumiquestem ale z palnikiem do góry - siega głebiej w mrok ..;)
luc4s, jak wygląda Twój sztuczny sufit? mozesz cuś pokazać?
[/quote]
Ależ proszę :)
a pokaż taką fotkę z tego koscioła po zmroku[/quote]
Obrazki nie działaja :(
W sumie to samo chyba daje mi Lumiquest, nie wstyd z tym do ludzi iść ...
Witam,
Chciałem odświeżyć trochę wątek, bo zbliża mi się ślub znajomego i chciałem trochę pofocić.
Zamierzam kupić Stofena do FL-36 i mam pytanko, a mianowicie, po nałożeniu dyfuzora, jaki kąt lampy ustawiacie w kościele?? Czy walicie centralnie na wprost, czy może pod kątem 45 stopni??
I podtrzymuję pytanie czy warto inwestować w taki dyfuzor?? Z wątku nie wynika jednoznacznie, że warto.
na bliski plan mydelniczka ujdzie, na dalsze to proponowałbym coś z Lumiquesta (http://www.foto-bogutti.pl/product_i...oducts_id/1312) i przecwiczyc kosciol z modelami ..;)
nie wiem dlaczego tutaj odświeżasz stary watek. W Porady dotyczące fotografii jest mnóstwo tematów dot. stofena oraz innych podobnych rozwiązań (są tez zdjęcia pokazujące kąt właśnie ze stofenem)Zamieszczone przez lucas_g
pozdro
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać