blady jeep nadjechał, zaparkował przodem, po czym wycofał się tyłem i pojechał w tym samym kierunku, z którego nadjechał. Wszystko jest ok na tym zdięciu.
blady jeep nadjechał, zaparkował przodem, po czym wycofał się tyłem i pojechał w tym samym kierunku, z którego nadjechał. Wszystko jest ok na tym zdięciu.
Jacek2004 - dzięki bo ręce mi opadły![]()
Aranek , Blady - przyznam , że nigdy nie analizowałem tej fotki pod tym kątem - bo niby po co skoro to widziałemMoże i jest przekłamanie optyczne ale co do tego , że wóz był sprawny nie mam najmniejszej wątpliwości
Podziwiam zapędy tropicielskie
![]()
![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
ja uwazam nadal ze nie jest to mozliwe Jacek jak mozesz to rozrysuj to strzalkami, bo nie moge se tego wyobrazic, slady tylnych kol popsuly by obraz wg twojej teorii![]()
OK. Przeanalizowałem tor jazdy i już się uspokoiłem
Oświadczam, że zrobienie dwóch serc w taki sposób jak na zdjęciu jest możliwe. Idę ćwiczyć![]()
![]()
b.
ps jeep jak wjechał, zatrzymał się, skręcił koła w drugą stronę i wyjechał na wstecznym, wyszłoby tak samo jakby nadjechał zarówno z prawej, jak i z lewej strony. Różnice w odległości między kołami na osi, wynikają z zaburzenia perspektywy.
w koncu moja wyobraznia wspięła sie na wyzynyprzyznaje racje, mozliwe
![]()
Pozostaje mi podziękować![]()
Ale że nikt nie wpadł , że deptałem butami...Żartuję oczywiście
![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Yello_35, nie ma za co...
Powiem Ci, że sytuacja b. fajna, ale miałem całkowite zaćmienie jak to mogło wyglądać, dopiero po którymś podejściu wpadłem, że kierowca skręcił koła w miejscu. Co do butów to nie pasował mi ślad bieżnika, ale wydaje mi się, że taki ślad można wykonać pędzlem w PSie, ale góra śladu wygląda na autentyczną więc PSa sobie odpuściłem....