było sobie życie
No, wszystko zalezy od ceny. Mnie sie podoba duzawy, solidny, ciezki i jak popatrzec ze wszystkich stron to ladny.
czesc,ch.
Do mnie głównie przemawia ruchomy wyświetlacz z podglądem czasu rzeczywistego. Każdy wie jakie mogą być tego zastosowania, a różne nietypowe fotki (z dołu, góry, pod jakimś nieludzkim kątem) czasami mogą się mi przydać.
Z drugiej strony jeżeli cena będzie o 1000 zł większa niż E-500 dual kit, to chyba sobie odpuszczę. Zwłaszcza, że w wielu aspektach e-330 jest podobny do e-500. Choć ruchomy wyświetlacz kusi...
Jestem zły ale dobrze mi z tym.
hmm , ciekaw jestem ile będzie kosztował , bo jak zaśpiewają sporo wiecej niż za E-500 to marne widoki na sukces .
Dla mnie osobiście ten cały " szum " wokół tego ruchomego lcd jest mało zrozumiały , kadrować przez lcd w lustrze ?Zawsze zazdroszczę posiadaczom luster możliwości lukania przez wizjer optyczny i widzenia tego co " widzi " obiektyw . Ale jak mówię wszystko rozegra się w momencie kiedy nasi kochani dystrybutorzy podadzą cene
.Pzdr.
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
W teście, miejscu gdzie opisywana jest optyka do E 330, jest coś dla mądrali podważających fakt uszczelnienia optyki 14- 54mm.
Pozdrawiam,
Marek
Haaaa - uszczelnienie obiektywu ??? prędzej peryskopu !!! chyba, że szczelność różne ma imię. Kroposzczelny , pyłoszczelny ??? to może i to nie każdy egzemparz. Trafia się lepszy i gorszy. Ale cóż niektórzy wierzą w cuda marketingowe.
A mnie szczerze zmartwił brak histogramu przed zapisem.Tak się do tego przyzwyczaiłem w 5060 że z ogromną radością bym go używał także w lustrzance. No i jeszcze ze dwa przyciski custom by się przydały.
Pozdrawiam Aldus
ostatnio swój egzemplarz trzymałem przez 5 minut w wiadrze wody. POTWIERDZAM JEST SZCZELNY. To tyle w tej materiiZamieszczone przez robin102
było sobie życie
robinlubie Cie
fotomic a mozna wiedziec po co to zrobiles?
Współczuje mu - fajne ekstremalne wrażenia.