List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ja też się cieszę, że gość ubrany jest.
Witam wszystkichCzytam już troche czasu to forum, lecz dopiero teraz zarejestrowałem się jakość.
Pomyślałem sobie, że wrzuce takie jedno zdjęcie na ten konkurs. Mam nadzieje, że się spodoba
Zabawa w meksyku
Improper Dancing in the middle of the street !
E500
Fajne zdięcie, chłopczyk podrywa dziewczynkę na garbusaCo cztery kółka to nie trzy.
Ale najbardziej powalający jest "kinkiet" na białej scianie, wykonany jak mi się wydaje z reflektora od garbusa.
Mnie się bardzo podoba. Jest - w jakimś sensie - męskie: rowerek, samochód, widoczna (z wyrazem) twarz chłopca.
Mam wrażenie, że byłoby jeszcze ciekawsze, gdyby było czarno-białe.
Pozdrawiam. Dariusz Żak
kurka nie wiedzialem ze jestes z PoznaniaZamieszczone przez Jeronimo
) Piastowskie pozdrawia
[/quote]
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
różne pokolenia, inni ludzie, jeden cel?
pozdrawiam
no dobra zdążyłem, ufff... zastanawiałem się które wrzucić ale w końcu podjąłem decyzję, że w temacie, to które wybrałem będzie najlepsze. Mam nadzieję, że się nie pomyliłem.
Z tych zaprezentowanych to chyba największe wrażenie na mnie zrobiło zdjęcie Jacka. Bardzo dobrze pokazani ludzie, ładne zdjęcie uliczne.
Drugi mój faworyt to zdjecie Tadeusza - niezły kadr, ciekawa zamrożona sytuacja, można zdjecie interpretować na wiele sposobów.
No i oczywiście "garbus" Dochodiaga - ładna para ludzi, bardzo ładne zdjęcie w stylu wordpress.
b.