abc
abc
tak napisalem! w przyszlosci mozemy zniesc limit no i wogle nazwac ta "zabawe" warsztatem a nie konkursem (no chyba ze ktos znajdzie sponsora). Wszystko jest do uzgodnienia... wszelkiego rodzaju propozycje prosze pisac pod watkiem Propozycje na miesiac marzecZamieszczone przez Jeronimo
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
No to i ja wrzucę swoje wypociny. Gratulacje dla Tadeusza za niesamowicie dobrą fotkę.
Ludzkie wzorce
![]()
abc
Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że lustro ma kilka stron...
Twoje zdjęcie jest jedną z kolejnych...
Znakomite.
Pozdrawiam. Dariusz Żak
abc
Jacek, znakomite zdjęcie. Myślę, że temat nawiązuje do zdjęcia Tadeusza. O przemijaniu. Świetna poruszająca (ale nie poruszona) fota. Gratulacje.
ps. Czy jakiś dobry człowiek mógłby na priva oświecić mnie, jak wrzucać zdjęcia?
jacek2004
nie bede sie wysilal na jakis konstruktywny komentarz powiem krotko - rewelacja!
Rafał Czarny
hmmm.. mloda kobitka na koniuJakby bylo to gdzies na polanie to pomyslalbym ze miales mala sesyjka aktowa-plenerowa, a tu w tle budynki. Co to bylo za swietlo ze kobitki nagie po ulicach jezdza? :] no chyba ze fotomontaz
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
To nie fotomontaż. To ulica Grodzka w Krakowie (droga królewska) w samo południe. Jak opanuję techniczne problemy z wrzucaniem tu zdjęć, to otworzę nowy wątek w dziele oceny, wrzucę ich więcej i wszystko się wyjaśni.
Tu więcej zdjęć tej pani.
http://www.olympusclub.pl/forum/viewtopic.php?t=5766