Jak to Wam się podoba?
Dokładajcie może swoje podobne fotki - szadź to piękny i wdzięczny temat![]()
Jak to Wam się podoba?
Dokładajcie może swoje podobne fotki - szadź to piękny i wdzięczny temat![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
hmmm... klockowata bryła z lewej strony nie podoba mi sie i nie pasuje ani do drzewka ani do do katedry. Pzdr.
abc
Qwerty - ta bryła to polska strona - czyli wolisz NiemcówMi też nie pasuje jednak stanowi całość z młynem po drugiej stronie rzeczki
![]()
Excel - ja wiem o tym. Jednak przekornie fotografuję ją inaczej niż zwykło się to robić. A tło "katedrowe" wyjątkowo mi się podoba. Jak warunki pozowolą i szadź "nawiedzi" moje miasto pokombinuje bardziej z samym niebiem - bo innego wyboru tu nie mam.
I na koniec ostatni kadr szadziowo-katedrowyJuż więcej ciekawych kadrów nie mam więc się nie bójcie
Dzięki za oceny
abc
Excel - ja Ci przyznaję rację. Efekt jest lepszy bez żadnego tła odwracającego uwagę. Dziś przy -15st.C poprawiłem kilka ujęć. Bardziej zgodnie z tradycją - że tak powiem - czyli niebem błękitnym. Efektów jeszcze nie znam bo aparat przechodzi jeszcze "kwarantannę termiczną"![]()
Dzięki![]()
fotki z pierwszej serii bardzo mi sie podobaja!
1 - fotka, bardzo fajne kadrownie!
2 - troche za szeroki kadr, wkradaja sie w zdjecie rozne inne budynki w troche innym stylu
3 - mocne kadrowanie, o pol milimetra za mocne +++
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Mnie najbardziej podoba sie fotka 1, ale ocen sie nie podejmuję, bo nie czuję sie kompetentny. Pozdrowionka!
Tylko Olympus C-500 Zoom
Jeronimo - dzięki
Jester - zawsze można oceniaćTylko zależy jak to zrobisz
![]()
btw - przy wstawianiu fotek na forum na początek wstaw :
- bez żadnej spacji - skorzystaj z podglądu czy Ci się udałoTo proste - powodzenia
![]()
Dzieki Yellow, zaraz spróbuję.
Tylko Olympus C-500 Zoom