abc
abc
Jak dla mine - bomba
Rewelacyjnie wygląda muszla ślimaka na tle płyt chodnikowych - takie kotrastowe ujęcie kształtów.
Może to dziwnie zabrzmi w przypadku ślimaka, ale zdjęcie ma swoistą dynamikę, która jak najbardziej mi odpowiada
Pozdrawiam
Może troszkę źle że ślimakowe rogi i łeb zlewa się minimalnie z fugą. Ale bez tej fugi mogłoby być pospolicie i efekt szlag by trafił. Fajne ujęcie , też swego czasu polowałem na ślimaki tylko bez efektu. U mnie te czarne paskudy bez "domku" łażą![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
abc
a ja tak technicznie zahaczę - co to za siateczka na zdjęciu?
abc
No mnie też się podoba i faktycznie czuć dynamikę, bo mnie się kojarzy (w takiej dalko posunietej wycieczce w wyobraźnię) z helikopterem
Ale zwróciłem uwagę na doskonale wyfugowane płytki też.
Zastanawiam sięteż jakby to wysło gdybyś strzelił go z góry prostu a nie trochę z boku, wtedy linia fugi byłaby równoległa do krawędzi zdjęcia. Ale nie wiem czy byłoby lepiej. Może nie nawet. No ale jużto napisałem to nie będę kasował![]()
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
Excel - ja nie wiem czy ślimaki na pewno ale "zasuwają" jak one i różki też mająTylko domku nie noszą na plecach
Siateczkę też widziałem ale uznałem , że to właśnie przeostrzenie
![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Koncepcja i kolory... Homek mówi: w porzo. Bardzo w porzo. Kto jeszcze zajdzie excelowi drogę..?
Pozdrawiam. Dariusz Żak