Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Fajnie udało się złapać liski, z jakiej odległości strzelałeś i czy tylko 40-150.Zdjęcia w pełnych kadrach?
40-150 ale niestety nie pełne kadry, własnie z dość daleka to było ok. 50 m. Ale będę próbował podejść bliżej bo lisów tam zatrzęsienie.
Ładne. I niespodziewane te lisy jak dla mnie. Wykazałeś się czujnościąAlbo przewidziałeś rozwój akcji. Niemniej podziwiam.
A tak nawiasem mówiąc te tory nie są szersze niż norma? Ruski rozmiar? Zwrotnica wygląda dziwnie.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Świetna scenka z lisami. Nigdy nie widziałem więcej niż jednego na raz, a już tym bardziej w takiej akcji. Musisz tam tylko krzaczory wyciachań żeby lepiej je łapać jak wrócą powalczyć![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Yello_35 Tory są jak najbardziej normalne, jeżeli wogóle na kolei można powiedzieć, że coś jest "normalne".![]()
Co do ilości lisów, to jest u nas plaga, wtedy było 3 ale spotyka się i po 5 -6.
abc
excel dzięki, co do trawy to też bym chciał żeby jej tam nie było... ale zamierzam troszkę na dniach przypolować w tamtym miejscu i może uda się bez....
abc
Fotki bardzo fajne... z traw bardziej 1 za światło... fajnie to wyszło.
Co do rudzielców... ta potyczka... eh... zazdroszczę. Swoją drogą, gdyby nie te trawska to pewnie już byś odbierał jakąś kasę za publikację
Pozdrawiam